något att ta ikappVar ut en sväng med min fina kamera idag, något jag saknat. Var längesen jag bara gick runt och knäppte på allt och inget. Har massor att lära och massor att utveckla, att fota i mörker tillexempel, det är en riktig svaghet. Ser fram emot att komma på hur just jag vill ha mina bilder, komma på mina egna knep och vad som funkar för mig.

tisdagseftermiddag


Sitter på mitt rum i min egna lilla värld och bara försvinner in i tankarna, är så trött, så trött, hostar och fryser. Har varit ute och gått min andra sväng för idag och nu väntar jag väl bara på att få gå och lägga mig känns det som. Förkylningen vill inte ge med sig, men imorgon, dåååå händer det något riktigt roligt!!

promenix

Efter snart 3,5 år med min fina så är det fortfarande som en upptäcksfärd när jag går ut och går!

söndagssega

Idag är jag och min fina v inte alltför aktiva, en finfin dag har vi dock haft ändå! Gått promenix i solskenet, storstädat en sväng, lagat god mat och nu mumsar vi vindruvor till wallanderfilmen.

ibland blir jag trött

Söka jobb, söka jobb, söka jobb, och allt man får ut av det är små brev där det står att tjänsten är tillsatt av annan sökande. I det jag fick idag står det dock att jag kan överklaga beslutet. Känns lite over-kill kan jag tycka.

några favoriter

♥ vakna brevid finaste v
♥ fnissa hejdslöst åt ingenting, med magda tillexempel
♥ äta riktigt god frukost
♥ vara hos farmor & farfar 
♥ åka skridskor i massa minusgrader medan snön faller i mörkret

och alltid på en och samma dag, en kalasdag verkligen! minst lika bra favvoriter är att vara hos mormor & morfar, spendera tid med min goa bror, ligga på köksgolvet och tänka på ingenting, andas frisk luft och solsken, träna riktigt hårt, min underbara familj, för att nämna några.

Ibland är det viktigt att påminna sig själv om de små glädjeämnena man faktiskt har i varje dag, det blir så mycket lättare då, allting annat.

trasmatta

Nu har jag kommit till farmor och farfar, ska fortsätta på min fina matta jag började på i förrgår. Blev förvånad nu när jag inte sett den på en dag, mycket finare än jag minns!

ojojoj!

Nu är nerverna på helspänn och magen pirrar av bara sjutton! Nu kör vi.

lugnar nerverna

Klockan tre idag måste alla hålla tummarna. Jag ska på intervju och hoppas på att mitt arbetslösa liv tar en vändning! Börjar bli lite nervig, rensade tankarna med en springtur, funkar alltid!

önskelista


Min fina v har en riktigt stor, inglasad balkong i sin lägenhet. Vi (han) köpte lägenheten i höstas så just balkongen har vi inte gjort något åt än, det får bli vårens projekt. Det ska bli riktigt roligt och jag längtar verkligen! Kommer bli ett extra rum där jag kommer trivas som fisken i vattnet! Mycket grönt och mycket mys vill jag ha!

OK.


Jag är så fantastiskt dålig på att vara aktiv här! Alltså, jag tycker ju att det är roligt. Men känns som att jag skriver till tomheten. Visst, i början tyckte jag att det var roligt att skriva bara för mig själv, men sen när man har någon topp med en massa besökare och kommentarer, och sen ingenting. Då blir det lite tråkigt. Men jag vill ju skriva för jag gillar det, gillar att pyssla ihop små inlägg. Ska ta mig i kragen så får jag hoppas att någon orkar läsa alla bokstäver. Problemet kanske är att jag är så fruktansvärt ointressant. Det får tiden utvisa. Jag ska skriva mer, för min skull. För att det är kul!

-11 grader

Åkt spark på sjön, kollat på glee med julle, tränat med världens bästa tjejer och ätit god fisk. Sova på sig några krafter inför helgens göteborgstripp!

Torsdagsmorgon

Är så glad att snön är kvar och att termometern visar minus! Morgonrutinen innebär frukost och lyxfällan innan jag ska ut i det underbara solskenet!

snöfall

Äntligen!! Snön kommer! Som jag längtat och väntat! Tack vare det vita blev det dock en riktigt kämpig träning med skjutande av målburar (och stora snöhögar framtill), staffetter och intervaller. Vi var lyckliga fast snöstormen gjorde högar upp till knäna och flingorna piskade oss på kinderna.

Januari

Åker skidor, njuter av minusgrader, är med v ♥ och trivs med livet.

nääätack

Provade den här bloggappen som man kan ha. Näää den blir nog inte kvar. Säkert jättebra för vissa men enda roliga jag har med bloggen är att lägga upp bilder och då vill jag kunna välja storlek på dem själv. Vet inte om jag ska ha bloggen kvar ens, eller alltså om jag ska fortsätta med den. Vi får se!

corenlia @ instagram