all for you

Hörrni, jag vet ju att ni vill, så lägg till mig på instagram nu. [klicka här]  eller sök på corenlia, så får ni se lite mer vardagsgrejer än här.

more than you know

Packar med glädje träningsväskan och åker in till ishallen för att möta alla favoriter. Veckans sista ispass börjar vid sjutiden och innan dess har vi lite löpning att fixa, och snack att ta ikapp. Att snöra på mig skridskorna och spendera kvällen på rinken i mörkret medan snön faller, gör mig innerligt lycklig!

just sayin'

Hur lycklig blev jag inte när jag vaknade och såg detta genom fönstret? Maxat. Onsdagen både började och slutade bra, en klockren träning kommer få mig att somna gott. Nu spelar spotify en salig blandning av allt som finns medan jag låter tröttheten krypa närmre.

small things

En pytteliten, men väldigt fin, burk jag fått av mormor. Jag gillar den, men vet fan inte vad man har i den? Typ, en miniliten myrfamilj eller kanske ett papper med en superkort sångtext på. Eller några russin och en godis, som nödproviant liksom.

days of this

Hur har ni det, mina vänner? Mina dagar bara rullar på, inget speciellt händer. Jag äter mandariner, jobbar lite, fotar suddigt och hittar katten under sängen ibland. Hon tror att hon inte syns om hon ligger prick stilla. Pfft. Så lättlurad är jag inte.

true love

Det är omöjligt att beskriva hur mycket hockeyn betyder, hur mycket den gjort för mig och hur mycket jag älskar känslan av is under skridskorna. Den starka glädjen över mitt lag, tilliten till varje spelare, utvecklingen av varandra och oss själva, farten, kylan, kärleken.

standing in the hall of fame

Den här veckan har, träningsmässigt, varit lite tyngre än de föregående. Det onda knäet har ställt till det och förkylningen har gjort mig trött, bristen på Ellis sällskap har gjort träningen lite mindre rolig. Imorgon är hon tillbaka och jag ser verkligen fram emot att köra en kvällstimme efter ispasset. 

you can move a mountain

Nu har jag varit konstant mätt sedan i onsdags ungefär, men så kan det bli när det bjuds på gomat varenda dag. Igår åt vi chili med pasta och idag mättade vi magarna med köttgryta och rotsaker. Nu lyssnar jag på the script - hall of fame och ler åt livet.

nobody compares to you

Bjuder på två gamla medan jag drar på mig något helsvart och hämtar upp Julia. En sväng på julmarknaden utanför byn och ett par timmar i ishallen väntar innan vi landar här hemma för middag. Till kvällen ligger vi förmodligen på sängen och äter pepparkakor tills vi ser botten av burken.

blue

Morgonens bilder blev blåsvarta av regn och dimma. Helgen är här och i eftermiddag tar jag med mig Julia på årets första julmarknad. Fram tills dess har jag några ansökningar att skriva klart, en promenad att gå och ett rum att städa. Lugn lördag? Absolut.

playin' this guitar by the fire to loud

Solen lyser över byn idag, det plus dagens planer gör att jag vaknade med ett leende, trots att förkylningen hållt mig vaken lite för många timmar inatt. Nu, med frukost i magen och några bra låtar på kö gör jag mig i ordning och drar till efterlängtade bästa.

necklace of life

would you please

been dreaming about you a lot

Frukost är helt klart det godaste på hela dagen. Började morgonen med fin musik, nya favoritlåtar på repeat, träningstips på tvn och jullä på sms. Om inte alltför länge drar vi oss in mot stan, en runda i affärerna innan ishallen. Idag väntas både allmänhetens åkning och träning. Tyvärr gjorde jag illa knät igår, rejält, så jag hoppas att det håller.

creativity

Under de senaste dagarna har jag, i min virriga hjärna, samlat på mig inspiration och klurat ut några nya projekt. Imorgon förmiddag röjer jag upp i gjuteriet och sätter igång med pysslandet inför vintern. Något att se fram emot!

pjux

Höstens bästa köp? Förmodligen. Jag dör så sköna. Och varma. Och lite fina. Fast smutsiga. Men alla mina skor är smutsiga, till och med tjejen på Dinsko påpekade det. Hon såg nästan sårad ut när hon såg mina leriga skor och sa "du vet att man kan göra rent dem va?" Man ba ja.

love yah

monday

Jag är för mätt. Jag har tröttnat på boken jag läser, shuffle-funktionen på spotify blandar helt fel, mina favoritjeans ligger i tvätten och jag kan inte hitta mobilladdaren. Och träningsgrejerna ligger inte där de ska. Jag vaknade glad men nu börjar dagen kännas värdelös. Ska bläddra fram någon bra låt, packa ihop väskan och dra till Jullä. Det blir nog något vettigt av den här måndagen med.

memories

Idag tänker jag bjuda på några bilder från augustiveckan i Grekland, för att jag känner för det. Och för att det är så förbaskat kallt och regnigt här i byn idag... Minns med glädje de fina dagarna i solen.

needtobreathe

Fredagsfrukosten var enorm och mättar fortfarande, morgonen blev lång framför en lättsmält film i soffan. Julia har hållt mig sällskap resten av dagen men nu börjar det kanske bli dags att byta ut pyjamasen mot något mer passande. Lite jobb i ishallen innan jag ännu en gång möter upp Julia, finkväll på restaurang med bokat bord väntar. Vuxet värre.

natten

Vet ni vad? Inatt drog vi på oss varma kläder, letade på ficklamporna och gick ut i regnet. Tanken var att vi skulle smyga oss ner till sjön och se när bävrarna fäller träd, men det dåliga tålamodet och bristen på djurliv gjorde det mer till en tur i skogen med många skratt och en livrädd elli. Väl inne i värmen igen drack vi glögg och såg en halv film innan vi somnade. Fina dagar, bra liv, glad tjej.

every moment

tusen gånger om

Med mindre träningsvärk än väntat vaknade jag upp till en strålande tisdag. Efter en morgonpromenad under blå himmel och en tallrik bollnäsfil till frukost ligger timmarna planlöst framför mig. Lite pyssel och fix får det bli innan jag drar mig in mot staden.

bara du

Det finns många människor på jorden, otroligt många. Men det finns bara en enda som kan göra dig till en bättre människa, göra ditt liv till det bästa, fylla dagarna med glädje och lycka. Om vi vågar släppa taget om det trygga och istället falla fritt, om vi vågar leva.

morgondrömmar

Äntligen solsken! Vad är vackrare än morgonfrost?

the cave

smile

Mina dagar är så fina. Jag bara ler och njuter. Åker skridskor, går på loppis med elli, skrattar med julle, äter god mat, hänger hos farbror, lyssnar på bra musik, mysfikar i morbygden, leker med farmors kattunge, är ute när det är mörkt, sjunger falskt och sover gott.

jag tror det var musiken som förstod

Fredag den nionde är snart slut, hittills har den bestått av frukost framför en mysig film, fina tankar, härliga timmar med jullä, hockey-
kväll med elli och en längtan efter lördagsplanerna. Nu spelar spotify medan jag redigerar morgonens frostiga bilder.

tisdag

Jag orkar inte riktigt komma igång idag, timmarna segar sig framåt medan jag gör så lite som möjligt. Mot kvällen möter jag mamma och följer med på en föreläsning om foto. Innan det har jag lite hemmapyssel att ta itu med, ska bara sega mig lite till först...

take me there

Idag vaknade jag med en sjukt stark önskan om att få befinna mig något närmare ekvatorn. Morgonens timmar har försvunnit på diverse resesidor, bläddrandes bland sommarens bilder och i tankarna har jag redan planerat nästa resa. Ibland är det synd att det är skillnad på verklighet och fantasi.

livet

Som en sån där sommardag när solen verkligen värmer ända in i själen, eller en iskall vinternatt när ögonfransarna blir tunga av frost och det knarrar under skorna för varje steg man tar. Så där fritt och oplanerat och underbart. Så där som det ska vara.

pressy

Efter en morgonpromme med Julia, frukost framför pettson & findus och lite webbtv tog jag fram pysselhumöret och påbörjade farfars, något försenade, födelsedagspresent. Jag har några sidor kvar och jag hoppas att han blir glad.

light of hope

oh baby, we'll be old

One day / the reckoning song - asaf avidan & the mojos har spelats ett antal gånger medan jag packat träningsväskan, lekt med kameran och bestämt mig för att åka till stan och leta efter det perfekta fotoalbumet att klistra in alla nya bilder i.

when i'm on my knees, i still belive

Efter en sen kväll igår vaknade jag idag upp vid niotiden, åt frukost i soffan och nu känns det här som en värdelös dag. Mumford & sons fyller mitt rum med musik medan jag försöker fundera ut något att spendera timmarna på. Det enda jag ser fram emot är kvällens träning.