finaste,


Även fast vi var sura imorse, och jag smällde igen bildörren och sa knappt hejdå när du frågade om du skulle vänta med mig tills bussen kom. Även fast jag nästan inte sagt något på hela morgonen och även fast jag är alldeles för arg. Även fast jag är grinig när du inte gjort något fel, så kom du tillbaka och väntade med mig. Även fast du inte behöver. DU ♥

åh, vilken underbar dag de é


Som arthur-programmet jag kollade på när jag var liten skulle sjungit. Kort dag i skolan, haft min sista redovisning NÅGONSIN!! Imorgon är det några tjilliga timmar i skolan och sedan, aldrig mer en endaste lektion.. Sjukt! Tränade vilket var roligt, vi var ner till sjön och bestämde grillning till nästa vecka. Har återupplivat barnminnen när jag och bror varit ute på gården och kollat i alla gamla trädkojor. Nu lyssnar jag på farlig musik och äter chokladmuffins som är lite för torra. Har mycket roligt att se fram emot. Kompis, det går bra nu!

lights will guide you


Kör bilderna lite på repeat. För det är inte lika drygt som att lägga in nya. Det här kommer bli en bra dag, om allt går enligt planerna. Jag hoppas på att få hitta en klänning till balen också, det vore ett stort plus. Och så hoppas jag på att Ellinor kan träna ikväll, också hoppas jag på att våra sommarplaner blir som det är tänkt! Det är mycket som står på spel idag faktiskt, bara att rulla igång.

tusen kg sömn, tack?


Försöker hålla mig vaken medan jag gör mig iordning, det är sjukt drygt. Jag tror jag måste ta ledigt resten av dagen för att vila upp mig efter det här. Slängde smörkniven i soporna, ställde disken i kylen och mjölken i ett skåp efter frukosten. Försov mig en smula. Det borde vara lag på att man får vara ledig och kolla på tv när det regnar.

Nu ska vi prata väder


Fick cykla i hellregn till och från bussen. Däremellan samhällskunskap och lunch i skolan, kupolen och bussåkning med Sara. Regnade även när jag tog en promme. Nu klarnar det som tur är / tyvärr upp, jag väntar på att studsmattan ska torka och att folket ska komma hem. Lagar köttfärsås och kladdkaksmuffins under tiden. Inte blandat och samtidigt dock.

Dear John,
Jag såg Dear John igår. Jag grät. Genom ungefär hela filmen. (Kan även bero på att jag var mentalt instabil och hade gråtit/skrattat/skrikit/sovit under två timmar innan filmen) Men den var sorglig också. Men fin. Jättefin! En sån där film som man bara vill hoppa in i och vara med i! Jag ville vara Savannah och bli kär i John fast inte i Jim, men allting annat. Den var rolig också, i alla fall lite. Men mest så var den vacker och fin och kärlekssorglig! ♥

i mina, önske. stövlarJag tänker på han med röda önskestövlar varje gång jag ser mina egna. Mina är svarta dock. Idag åker dom på i alla fall, för det öser ner!
Nu: mot skolan för en timmes lek och skoj, sen stan en sväng innan bussen hem. Det kommer bli en bra dag.

i am here to stay, stay


En kaosdag går mot sitt slut. Jag har pluggat i några timmar och fått en bråkdel av allt gjort. Nu väntar duschen och sedan ska jag se Dear John.
Har inte sett den än och hoppas att den är bra! Sondtracket har spelat medan jag har skrivit. Jag gillar Amanda Seyfried och jag gillar filmer. Så det kanske blir bra?

mysig måndagFick finbesök av lillkusinen, som inte är så liten längre. Hoppade studsmatta och lekte hinderbana. En härlig dag med strålande sol! Hann till och med
övningsköra en sväng, innan vi begav oss hem till kusinen och tittade på film tills kidsen somnade ♥

lyxmellis

Ibland när jag och en kompis var små, så brukade vi planera i flera dagar i förväg. Sen när vi slutade skolan åkte vi hem till henne och åt lyxmellis!
Då kunde vi göra chokladgegga i botten på o'boyglaset, dricka extra stark saft - eller om vi hade tur så hittade vi några chips eller kakor. Sen lekte
vi med hennes lillasysters godsedjurshund, och byggde nästan en hel stad åt den i vardagsrummet. Vet inte varför jag kom och tänka på det här, kanske för att jag har solsting? Eller för att jag dricker påskmust och lyssnar på hits for kids? Jag har inte ens en passande bild.

jag ♥ dig

all this time, how could you not see, you belong with meOm man ändå fick vara med om kärleken sådär, nog för att jag inte ska klaga. Men jag tycker att det är en så gullig video bara. Barnslig måhända, men söt ändå!

ingenting annat


Idag ska jag inte göra något som helst annat än detta, plugg, plugg och plugg. Och plugg. Hela långa dagen, har gjort ett schema med allt som ska göras.
Och det ska göras nu. Med bra musik ska det nog gå att jobba nonstop fram tills träningen klockan 18.

lite konstigt ja, men det stämmer liksom


Träd, sol, gräs, träd, sol. Typ det är det på bilderna. Även om det inte syns. Den här konstiga stämningen/känslan jag tycker att det varit de senaste dagarna, kan ju kanske
bero på att det är ett väldigt otäckt väder. Det liksom snöar, och haglar, och regnar. Samtidigt. Och jättemycket, jättehårt. Det gör ju ont att vara ute.
Nu tittar dock solen fram så jag ska skynda mig till skolan innan det börjar härja igen. Hoppas på att dagens tänkta planer går smidigt.

when the world turn the lights out


Ikväll säger jag godnatt, lite för sent, med en ytterst konstig bild. Vad det förestället tåls att kluras på. Det är stressigt när man skjuter alltför mycket framför sig,
men det är skönt när man har det gjort. Att göra det är inte det bästa som finns, därför skjuter man fram det ännu lite till. Jag ska göra resten av dagarna i denna vecka till riktigt
effektiva och fina dagar! Veckan har inte börjat alltför bra, om vi säger så. Även fast dagens dag blev mysig med plugg på bibblan och matlagning med lillebror.