tjugofemte i elfte tvåtusenelva


Utomlands? Jahaja. Jatackkkkkk. Om det vore så väl. Nej tacka vet jag ett novembergrått Dalarna, med regn och dimma varendaste dag. Det är exotiskt så det räcker och blir över. Ungefär. Beger mig in mot staden för diverse fix och trix, möta finaste i eftermiddag. Har haft kameran hos honom, känner mig lite ensam, inget att fördriva tid med. Nej nu så, iväääääg.

make things real, make things feel


Tonight, you arrested my mind, when you came to my defense. With a knife in the shape of your mouth, in the form of your body, with the wrath of a god. Oh, you stood by me, belief.I'm gonna yell it from the rooftops. I'll wear a sign on my chest. That's the least I can do, it's the least I can do.
Gavin DeGraw - Belief
absent-mindedly makin' me want you
Jag älskar V, det är min kärlek. Men nu alldeles nyss blev jag kär igen. En underbar etta med drömbalkong med sån där utsikt som folk i filmer har, hustak och vattendrag och miljoner små lampor när mörkret faller. Ska verkligen försöka allt jag kan och välja rätt lott nästa gång jag köper mig en, jatackkkkk till den lägenheten. Bilderna är från svenskfast.se.

det luktar helg


När farmor fyllde år frågades det på tipspromenaden hur gamla barnbarnen är tillsammans, 95 år är vi. Skapligt det, brollan är lång som bara den. Vi är rättså söta tycker jag. Dagen har inte varit smärtfri, det kan jag säga. Gjorde illa mig det första jag gjorde när jag rest mig ur sängen, på ett totalt ovärt sätt. Och det gör fortfarande ont. Får smärtanfall och hyperventilerar emeillanåt. Haft arbetslösklubb med julle och tränat under stjärnorna innan jag åkte långt på superhalkig väg, lite rädd var jag, erkänt och klart. Men det gick bra, hämtade hem bror och kompanjonerna hans. Nu är det slutskrivet på trams som ingen ändå läser.

23 november


Vilken virrig dag jag har! Och den är inte slut än heller, undrar hur detta slutar. Har virrat hit och dit och nu är jag hemma och mellanlandar. Ska på en arbetsintervju och nervositeten börjar komma fram. Alla vettiga kläder (typ jeans) är hos finaste så har ju inget att ha på mig heller. Hittade ett par brallor men nu har jag spillt jordgubbssylt på både dem och tröjan. Inga skor heller. Känns kul att komma på intervju i springskor och mjukisbyxor. He-he inte. Vill vara brun om benen och få tiden att gå snabbare. Kan man spola fram ett par timmar eller? Vill bara snöra på mig skridskorna och ut på rinken, där kan man andas.

mitt i natten


USch. (igen) Nu har det varit mitt i natten vaket för många kvällar i rad. Jag saknar min karatekusin, får nog ta och leka lite med grabben snart igen. Imorgon blir det en virrig dag som avslutas med en arbetsintervju, minsann minsann. Har noll förväntningar/förhoppningar, det ringde idag så jag hade ingen aning. Sökte för en månad sen så trodde att det var glömt och gjort redan. Men men, ingen seger i förskott uttagen. Nu ska jag säga adjökens till mina sociala och stänga ner.

dagar utan innehåll


Usch usch usch. Vissa dagar vill man, bokstavligen, bara dra täcket över huvudet och låta tiden gå. Som idag, jag skippade täcket och försökte ta tag i dagen för några timmar sedan. Utan större framsteg hittils. Är hemma med en kryppling på kryckor till lillebror. Hyrd film och julmust är dagens enda plan, och hockey på tv kl 19 såklart. I övrigt absolut ingenting.

21 november


Skinnjackor från glömda tider (tider då jag inte ens var i närheten av att finnas) är roligt att hitta i förråd. Då slapp jag köpa mig en sprojlans superdyr på sisters. Den här ser ju i princip likadan ut. Och är gratis. Winwin för mig. Och förresten. Bloggen uppdateras för att julle bryr sig.

down goes another one


Saknar kalla, färgstarka höstdagar. Nu är allt bara väldigt dimmigt och blött. Idag har nostalgilyssnande på musik, simning och jobbsökande stått på schemat. Med julle självklart. Kvällen spenderades med grillerna påknytna. Skön träning med härligt folk. Nattning är nästa punkt på listan, morgondagen är lika oklar som resten av framtiden känns det som.

that's why it's called a moment of truth


I'll get it if you need it, I'll search if you don't see it. You're thirsty, I'll be rain, you get hurt, I'll take your pain. I know you don't believe it, but I said it and I still mean it. When you heard what I told you, when you get worried I'll be your soldier.
Gavin DeGraw - Soldier

when we stand together


Dimmigt och mörkt ute. Inte dagsfärsk bild. Om bussen ser mig snart så är tanken att jag och Julle ska simma och sen ta buss hem igen och då har jag lite olika pyssel på g här hemma. Senare bär det av igen, in och träna. Till Nickelbacks låt When ew stand together försöker jag nu pressa mig upp ur sängen med en enorm viljekraft.

butterfly, fly away


Den eviga dimman och de gråa molnen har äntligen gettt vika för några solstrålar och en blåaktig himmel. Bilden stämmer inte. Var uppe innan det ljusnade, buss hem från finaste och innan kvällningen ska det simmas och ut på utflykt med julle. Så nu bär det iväg.