vintertid


Fick väl, som många andra, en liten släng av panik imorse när jag trodde att jag försovigt mig. Var ju dock bara vintertiden som slagit till, utan förvarning. Senaste tiden har det varit mycket hockey och lite av varje, köttbulletallrik på ikea, filmmys med julle, finaste v har varit här.

27/10


Det är en fin dag. Eller vädret är sådär, men dagen i sig är fin. Skön morgon och en skön dag, utan måsten. Fifflar med smågrejer som jag tycker är kul, ska möta Julle i byn och ta med henne hem. Se film vi velat sett länge, bjuda på bortglömt godis. Är lite småkrasslig så är helt underbart att bara vara hemma.

Lisa Jewell

Skriver underbara böcker. Läser dem för andra gången och är minst lika fängslad nu som då. För tillfället är jag mitt i "Typ trettio" och jag njuter för varje gång jag får vända sida och fortsätta följa med Dig och Deen på deras livsresor. Alla hennes böcker har något speciellt i sig, något jag inte kan sätta fingret på. Men mer än läsvärt är det.

separate ways (worlds apart)


Till de alltid lika bra journeylåtarna har morgonen och förmiddagen försvunnit i lite av varje, fixat med lite ditt och datt här hemma i v's hörn av världen. Just nu spelas separate ways, och ute är det ruggigt väder. Ska dra på mig dojjerna och ta trapporna ner och ut i en dimmig stad som väntar på att jag ska lära mig hitta alla vägar. Jag känner mig rättså lost, även efter tre år. Inget fel i det, jag har mycket kvar att se. Hepphepp, iväg var det.

Shine on, shine on, and let the other see


Sista jobbardagen för den här gången, börjar trött. Ögonen bara skrek "öppna inteeee" men det gjorde jag ändå. Men det gjorde jag ändå. Tillslut. Finaste i eftermiddag, och i övrigt inget specielt. Inviger mina nya ursköna tights med fleecefoder. Moaha. Väldigt talande bild om att det blir bussåkning idag.
Needtobreathe - Shine on

the chorus sings, this is home


Jobbade supersnabbt idag gjorde vi, och fick gå hem tidigare. Plus och minus på det. Nu inväntas det att klockan ska bli 18 så beger jag mig mot ishallen och vidare till Hofors för träning. Hemkomsten blir sen och planen med att sova i tid slås i kras. Ska fördriva tiden med ditt och datt och allt som snurrar i mitt huvud är en salig blandning av olika låttexter.

låt honom veta, att inget är som förr


Maskinen - krossa alla fönster lyssnas det på denna morgon. Tröttigt värre är det så vi lyxar te´t igen med bilåkning istället för ihjälfrysning vid busshållsplatsen. Ikväll träning i hofors men först jobb, näst sista dagen tyvärr. Längtar efter helg och min kärlek ♥

live love laughTackar min lyckliga stjärna (eller hur man nu säger?) för julle. Åh vilken underbart rolig dag! Inge kupolen men vi skrattade oss gråtandes på jobbet. Hon kunde skylla på att hon inte kunde andas, men jag hade inget att skylla på, bara grina på. Väl hemma blev det varma mackor och kriminalserie på tv.

i've built my dreams around youSmånynnandes på låt, glad efter härlig träning och mysigt 18års kalas så känner jag mig nöjd. Imorgon: uppstigning och lyxar väl te´t och tar bilen istället för bussen. Jobb och kupolen med Julle för att sedan landa hemma och förhoppningsvis bättra på bildarkivet med lite mysiga höstbilder.

inte en dag för tidigt


Efter att gått hem från bussen i ruskigt spöregn och iskalla vindar kunde jag inte riktigt låta bli. Nu myser jag, åh så härligt! Längtar till julmarknaden i stan, pepparkakor och rykande het glögg, grandoft och slammer i köket, julklappsköpande (eh. nej det längtar jag faktiskt inte till, det är ju supersvårt!), juldagen hos farmor & farfar, glitter i julgranen, snöskottande, julskinka och den allraste underbaraste känslan på hela året - JUL ♥

förväntansfull och lycklig


Sitter i soffan hos finaste V, somnade visst om en sväng när han åkte på jobb. Innan det hann vi med en myspys frukost med tända ljus vid nya köksbordet. Det är spännande med egen lägenhet och det blir så fint! Målning av hallen står på schemat fram tills lunch, då Julia kommer på lyxbesök! Blir golunch och promenix och vad som helst som vi får för oss.

oktoberkallt


Det är ruggigt nu, med regn och rusk. För att skippa det en sväng bokade jag och Julia biobiljetter till ikväll, ska försöka vara vaken tills dess. Redan trött. Det ska bli roligt! Söker jobb klickar runt och råkade lägga traderabud på fula byxor. Ops. Nu måste någon lägga högre. I övrigt, inget speciellt.

7/10


Idag lyxar vi te´t med bilåkning istället för buss. Många planer inför helgen, får se vad det blir av vad. Hoppas på det bästa, en blandning av lägenhetsmålning, marknadsgodis och några klockrena mål i söndagens premiärmatch. Nu laddar jag för några timmars jobb med skratt och fikarast.

If you could soldier on, headstrong into the storm


'Cus if you never leave home, never let go, you'll never make it to the great unknown. Till you keep your eyes... open my love. So tell me you're strong, tell me you see, need to hear it, can you promise me. To keep your eyes... open my love.
Needtobreathe - Keep your eyes open

sjätte oktober


Jobbat och skrattat med Julia, stan som vanligt och nu hemma och landar en sväng innan det blir funktionärskurs med hockeyn. Vi har väl mest anmält oss för att det var så lyxigt gofika förra året tror jag? Eller i alla fall så var det min anledning. Då så, iväg.

de första oktoberdagarna


Har kommit igång med träningen efter sjukperiod, roligt! Målat lägenget med finaste V, som blev arg på färgen medan jag tyckte det var roliga rolen att måla! Det kommer bli så fint. Är tydligen kanelbullens dag idag, har jag hört. Tillfället tages i akt, självklart. Medan degen jäser glädjer jag mig åt att needtobreathe släppt nytt album på spotify som jag inte sett förrens nu.