don't you wanna go to the city of hope?


People waiting for some kind of sign from above, lost in the shadows of doubt. Need a message of love, nothing is certain in uncertain times. Hard to see beyond the greed and the crime, oh the faithful refuse to give up. Homeless and hungry survive just enough, learn to smile through it all. They are blessed from above.
Journey - City of hope

i'm learning to walk again, i belive i've waited long enogh


To keep alive a moment at a time, but still inside a whisper to a riot. To sacrifice but knowing to survive, the first to climb another state of mind. I'm on my knees, I'm praying for a sign. Forever, whenever i never wanna die. I never wanna die, i never wanna die. I'm on my knees, i never wanna die. I'm dancing on my grave, i'm running through the fire.
Foo fighters - Walk

short of breath, short of time


We're killing each other, in the name of god. We're killing god in everyone of us. Someone's got to make it stop. Forget our fear, remember how to trust. I won't lay down and die, i'm not running i wont hide, isn't this our own life? I'm gonna need you 'round to turn the tide. Are you willing to turn the tide? Oh, help me to turn the tide.
Ailucrash - Turn the tide

men det är inget fel med kalla norden heller, faktisktDagarna i värmen saknas mer och mer för varje dag vi kommer närmre minusgraderna.

can you hear me, calling


Vackra höstdagar som strålar förbi. Jag och Julia jobbar på ekonomiavdelningen och sprättar post och dricker supervarm choklad ur kaffeautomaten. Jag är kär, lite sjuk, förväntansfull och längtar tills imorgon och till många andra dagar framöver. Dock inte till detta periodjobb är slut, men hoppas på att ha hittat en lösning till dess.
Dead by april - Calling

alla vi andra


Vad gör vi om dagarna? Ingenting, och tiden bara går. Det är svårt att veta hur man ska ta tag i det hela. Söka jobb, söka jobb, söka jobb. Men om ingenting händer, vad gör man då? Jag försöker ju faktiskt. Det är jätteskönt att vara "ledig", göra lite som man känner för. Men jag vill jobba, jag vill hitta ett jobb där jag trivs och där jag mår bra.

friend of mine

böcker, ord och sånt


Jag älskar att läsa. ÄLSKARRR. Just nu är jag inne i roliga böcker, som man skrattar av. När man ligger där på sängen och känner sig dum eftersom man småfnissar så fult åt det man läser. När V skrattar åt mig för att kan tycker att det ser så roligt ut. Då är det härligt. Nu ska jag läsa vidare.

then you belived in me, took me by my hand i told me that i made you free


Lyssnar på idollåtar och har världshistoriens segaste morgon. Väntar på klartecken från julia och på att rummet ska städa sig själv och på att kläderna ska välja sig själva och lite sånt dära. I övrigt så förkylar jag vidare. Och sen så regnar det non-stop idag också. Kan ju va kul, om man är inne. Eller om man har stövlar. Som jag. Iiiih.

beautiful


But you say that i don't know what i'm talking about this time, that i keep myself from flying
I roar like i lion, an unlovable sight, but you see me beautiful, you see me
You make me beautiful, you make me
beautiful

har vi haft den sista varma dagen, för i år?


äppelträdet


Favorit

8/9 2011


Ska sysselsätta mig med lite av varje idag. I eftermiddag får jag äntligen snöra på mig skridskorna i alla fall! Hittils har jag varit sjuk och bortrest och inte kunnat vara med, men nu är jag äntligen på g! Lite nervig. Innan det ska jag pyssla vidare med allt som ska göras. Hade i alla fall en sån där underbar morgon ♥

roadtrip
Den femte augusti tog jag & Ellinor en fullpackad bil och körde, på en vecka, drygt 150 mil för att hinna med vimmerby, gränna, bullerbyn, lönneberga, mariannelund, linköping, örebro, jönköping och en massa småstopp där vi tyckte att det passade. Härliga dagar fyllda med skratt, roligheter, äventyr och tältning. ♥

med regnet smattrande


Nu regnar det därute igen. Och klockan är alldeles för mycket. Jag fastnade i en blogg och fick lov att läsa varendaste inlägg, bara för att jag blev så nyfiken. Hoppsan. 

sånt som händer


Ont i magen. Water for elephants, glass med chokladsås, idol från igår och julia has left the building för ett tag sedan. På med springpjuxen och tishan så blir det innebandy med härligt gäng. I övrigt, lite kallt och ruggigt. Vart tog sommaren vägen?

vad vore jag utan dig?


När du väcker mig bara för att viska något gulligt i mitt öra, när du tar min hand precis när jag önskar det som mest, när du säger allt det där jag vill höra, när vi skrattar tillsammans. Jag förstår inte hur du står ut med mig, men du ska veta att jag aldrig är lyckligare än när du är vid min sida ♥

det var inget fel på turkiet den här gången heller,En vecka i Alanya, trettiofem grader i det kristallklara vattnet, ett mysigt hotellrum och minnen som kommer räcka hur länge som helst. ♥