turridning

Överst ser ni Bersi, han var min häst under dagens tur. Jag och kusin W fick detta i födelsedagspresent av farmor, så vi tre, en kusin till och vår gammelmoster har idag varit och ridit islandshästar. Vi red länge, i spöregn, men vi var lyckliga. Tack farmor! ♥

bright moments

Äntligen! I eftermiddag börjar helgens roligheter, jag har mycket att se fram emot och de här dagarna har jag längtat efter länge. Det blir marknad, födelsedagar, träning, hockeymatcher att titta på, dagar med min fina, och ikväll rider jag för första gången på flera år.

favourite

Tänkte bara visa ett av de fina fynden som norrland hade att bjuda på. Nöjd.

RHODOS

Vi börjar så här, med några blandade bilder från veckan i Grekland. God mat, härliga vågor, värmade sol, stora båtar och vackra hus.

jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

Med en god frukost vilande i magen, och en vacker dimma över sjön, börjar jag känna mig redo för vad tisdagen har att erbjuda. Lunch på stan med Ellinor, byte av skinnjacka på h&m, presentletande och kanske något roligt köp väntar.

last week

I måndags gav vi oss ut på vägarna igen, jag och Ellinor. Vi körde 170 mil, åt stora mjukglassar, tittade på regnet genom fönstret, njöt av sommar med ernst, åt en god lunch i Piteå, gick kvällsprommenader, shoppade i Skellefteå, busade med min glada tvåårs tremänning, sov gott, fikade vid havet, åt långa frukostar i soffan och ibland skrattade vi tills tårarna kom. Även fast veckan inte blev precis som vi tänkt, så blev den alldeles perfekt (förutom förkylningar), tack bästa L & M för att vi fick sova över, och tack Norrland för den här gången ♥

a tired morning

Den här morgonen har soffan varit min bästa vän. En stor kopp te, storm utanför fönstret och repriser på tvn. Här ligger jag, med hosta, skallebank och halsont. Det blir inte många knop gjorda idag, men jag har i alla fall några pysselidéer på gång.

made my day

Jag började den här dagen tidigt, åkte från min fina vid sjutiden och efter ett par timmar var det äntligen dags. Att få snöra på sig skriskorna till säsongens första ispass är alltid lika underbart. Det kändes skönt. Efter en timme på is var vi riktigt trötta, men den här träningen la verkligen grunden för en riktigt bra söndag.

i'm home

Den senaste veckan har det ekat tomt här inne, jag vet. Inspirationen var som bortblåst, jag hade annat för mig och ingen ork över till det här. Men nu, efter en vecka i Grekland, en vecka i norrland och en fin helg, så är jag tillbaka. Jag har mängder med bilder att ta itu med, det kommer att ta sin tid. Jag hoppas att ni orkar vänta! Tills dess så har jag lite annat att visa er, så nu kör vi, igen!

sommar i fönstret

Det är härligt att ta in sommaren på det här viset, nu har i och för sig nästan alla blommor vissnat där ute på ängen, men i början av sommaren plockade jag in några lite titt som tätt. När jag kommer hem från Grekland, kanske några vackra stenar kan få fönsterplatsen istället..

roadtrip

Nu har vi varit i Grekland sedan i söndags, helgen är här och på söndag åker vi hemåt igen. Jag blir inte hemma länge, packa upp och packa ner nytt, sova en natt i egen säng och sedan upp tidigt, tidigt. Vid sjutiden kommer bästa ellinor, och då påbörjar vi nästa äventyr!

du gör min dag

Medan jag ligger på en vacker strand och varvar den heta sanden mellan tårna med det svalkande havsvattnet, så tänkte jag bara ta ned mig själv på jorden genom att välja ut några guldställen där hemma. Sverige är vackert, min by är världens bästa och där är jag mig själv. Jag har inte hemlängtan, men jag har något att längta hem till.

stockholm, dag två

Andra dagen i Stockholm var vi på Gröna Lund, från öppning till stängning. En riktig heldag, med många skratt, pirr i magen och god mat. Det var verkligen ruskigt roligt! Vi var många, 11 glada hockeyspelare, och vi har det alltid så härligt tillsammans, världens bästa lag. Dagen kunde inte ha varit bättre! Solen strålade, och kvällsljuset var underbart.

summer food with family

Efter lördagens loppis kom vi hem med hungriga magar. Att pappa precis hade tagit köttet från grillen och dukat upp en riktigt härlig sommarmiddag gav den fina dagen ett perfekt avslut. Att vi kunde sitta utomhus utan att frysa, och att vi delade kvällen med Victors fina familj, det gjorde det hela ännu bättre.

a day at the baech

Hej där hemma! Jag ligger i en solstol några meter från havet, det blåser svalkande men solen är het. Har tagit fina foton och jag längtar tills jag får visa dem för er, men tills dess får de här mobilbilderna duga. Nu ska jag ta med mig cyklopet ner i det blå, och hälsa på mina fiskkompisar... Hörs snart igen!

min loppis

Loppisen som jag arrangerade blev helt klart riktigt bra! Långt över förväntan. Jag vågade inte hoppas på något alls, utan trodde nästan att vi skulle stå där alldeles själva. Jag fick in nästan tjugo anmälningar, så vi var många som på lördagsmorgonen ställde upp våra bord och tillsammans lockade vi en hel del loppis-sugna köpare. Det kom reglebundet mer folk och jag fick höra så mycket postitivt. De få regndropparna på förmiddagen glömdes snabbt bort, och alla var nöjda hela dagen. Jag var stolt. Jag är stolt.

gävle

Lite så här såg det ut i torsdags, när jag och finaste tog en utflykt till Gävle. Vi virrade runt i stan, åt gott vid havet och jag fick med mig en efterlängtad kamera hem. Självklart blev det även ett stopp på ikea, vad annars? Det var en fin dag, och även fast jag blev riktigt arg ett tag, på allt, så ser jag tillbaka på torsdagen med ett leende. Tack vare dig, min fina fina. ♥

stockholm, dag ett

Förra helgen spenderade jag i huvudstaden, och här är några bilder från fredagen. Vi kom fram mitt på dagen, valde sovplatser och tog oss med tunnelbanan till stan. Det blev många timmars shopping, men ösregnet avbröt oss när klockan började närma sig kväll. Väl tillbaka i huset bytte vi våra genomblöta kläder mot varma tröjor, och ställde skorna på elementet. Vi gjorde tacos och åt oss mätta. När maten sjunkit i magen var vi några stycken som snörade på oss springskorna och var ute i någon timme. Vi somnade gott, och vaknade pigga och glada, redo för en dag på grönan!

time to go

Om ungefär två timmar går flyget, vi ska strax åka hemifrån. Det kommer upp några inlägg under veckan, sådant jag inte hunnit visa er ännu. Min fina v ska skjutsa oss, och med undantag för några timmar nästa söndag, så ses vi inte på nästan två veckor. Min bästa, jag kommer sakna dig ♥

söndag

Vaknade trött idag, men jag försöker hålla igång så gott det går. Resväskan ska packas och inget får glömmas. Kamera, badkläder, klänningar, cyklop och mobilladdare.. Halv sju ikväll lyfter vi från marken och landar några timmar senare i Grekland. En vecka av sol, bad, och bäst av allt - värme. Tillsammans med familjen spenderar jag dagarna på stranden, i havet eller på upptäcksfärd i en - för oss - helt ny stad.

loppis / window

De senaste dagarna har jag ägnat mycket tid åt att fixa och ordna med en loppis som kommer att vara imorgon. Om ett dygn är det äntligen dags, det ska bli så spännande! Idag håller jag och v på att snickra skyltar, märka upp loppisgrejer och se till så att allt är klart tills imorgon.

one of those days

Jag började dagen med att snöra på mig springskorna och hålla mig utomhus en timme. Det var skönt, det är så lugnt ute på morgonen. En promenad, springrunda och några styrkeövningar senare var jag hemma igen och laddad för den här fredagen. Jag ska dra med min fina på lite av varje idag, vi har mycket att göra! Det känns som en sådan där dag när det är för få timmar och för många måsten, men nu kör vi! Hörs senare.

oh, sunny day

Jag och min fina är på vift, vi bestämde oss för att göra en utflykt och då fick Gävle bli dagens plan. Inget mer bestämt, vi får se vart den här torsdagen tar oss. Det är det här som är semester, att bara vara. Vill önska er en fin dag!

dreams of summer

Vill bara, verkligen, säga tack till alla som klickat sig in här idag! Blev alldeles överlycklig och förstod först inte alls vad som hade hänt. Ni gör mig glad! Efter en onsdag fylld med cykelturer, norrlandsplanering och filmmys ska jag nu gå och lägga mig med ett stort leende. ♥

my hair

Efter en god lunch hos min finas mormor och morfar, är vi nu här, framför OS. Gymnastiken fascinerar oss och vi utbrister med jämna mellanrum "men herregud!" eller "hur är det möjligt?" när de tävlande gör sina ofattbara uppvisningar.

start holding on

 
 
Cause when push comes to shove, you taste what you're made of. You might bend till you break, cause it's all you can take. On your knees you look up, decide you've had enough. You get mad, you get strong, wipe your hands, shake it off. Then you stand.
rascal flatts - stand

med regnet utanför

Ungefär samtidigt som jag och min fina bestämde oss för att börja med kvällsmaten, öppnade himlen sig och regnet började vräka ned. Så har det fortsatt, hela kvällen. Vi har ätit gott, lyssnat på smattret mot fönstrena och hejat på Sverige i allt som visats på tvn.

picture

Även fast min hårddisk är överfull av bilder, så kan jag inte hitta en enda som jag vill ladda upp. Någon dag, när jag har mer tid och större kreativitet, så ska jag sortera dem i någon slags ordning. Då kanske det blir lättare. Efter en god frukost säger jag nu godmorgon, höjer volymen på spotify och startar den här dagen.

mot en ny vecka

Nu, trött efter en helg i världsklass, stänger jag ner och somnar in för kvällen. Hundratals nya bilder att visa är överladdade till datorn. Men det får vänta tills imorgon, för nu säger jag godnatt.

vassa vackra

Efter en skön sovmorgon är vi redo föra några timmar i bil. När jag kommit hem ska jag berätta mer om den här fina helgen, kameran är full och minnena många. Puss!

29 juli

Tänkte att jag skulle visa er några bilder från i söndags, min födelsedag. Det var, som alltid, underbart väder med en värmande sol och blå himmel. Tårtan som jag gjorde på förmiddagen var riktigt god, och dumlemuffinsarna blev en favorit hos småkusinerna. Det är så mysigt att ha alla samlade så där, min underbara släkt ♥ Jag fick superfina presenter och samlade på mig härliga minnen. Vi avslutade kvällen med bad vid båtbryggorna och en god middag. Tack för en toppendag!

låt natten bli till fredag

Just nu är jag trött, men glad. Mest glad. Väskan står packad och kameran ligger på laddning. Imorgon bitti åker jag, tillsammans med världsfina hockeylaget ner till huvudstaden och spenderar helgen i ett soligt Stockholm. Grönan, god mat, härliga tjejer och en sväng på stan väntar. Har vi tur blir det några kvällsbad, en löprunda och även tusen fina minnen att ta med hem. Behöver jag säga att jag längtar?

for you, hope you'll like it

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Den senaste veckan har på olika sätt bestått av mycket motorer. Ägnar det här inlägget är till min fina V och världens bästa pappa ♥