tusen juleljus

På annandagen kom mormor, morfar, farmor & farfar hit. Vi åt julmat, delade ut några julklappar och mot kvällen togs gitarren fram. Varmt och mysigt, gott och vackert, så som julen ska vara.

christmas

Årets julafton blev inte som vi hade planerat, men ändå somnar jag otroligt nöjd ikväll. Att få fira julen lugnt och stilla, dricka god glögg och se julens favoritfilm. Att få fina julklappar och att få dela ut några, att se snön falla och känna doften av nyskalad mandarin. Att få vara hemma med mina tre allra bästa, det gör mig lycklig ♥

just add colour

Några svartvita direkt från kameran vintervägen, kusin W som klär julgranen och en nygräddad äppelkaka. Ibland är det skönt med färglösa bilder. Jag gillar lugnet i dem.

keep me warm

Lördag: någon timme på gymmet med Julia, en stund bland tusentals andra som också ska hitta de sista julklapparna, en stund hemma med pyssel av det ena och det andra, en efterlängtad tjejkväll hos Jasmine. Fin helg på er!

walking between

Några skamligt suddiga spegelbilder får kicka i gång lördagen. Jag börjar tappa hoppet om att få till bra bilder, mitt arkiv blir bara tunnare och tunnare, bilderna suddigare och suddigare och kameran vill inte alls samarbeta som förut. Jag lovar att rycka upp mig.

i'll be your soldier

Vid din sida, från första början, genom livet, för all framtid. Att ha världens finaste, allra bästa lillebror gör mig lyckligt stolt. Utan honom är jag halv, han är trygghet och glädje. Han är styrka och pålitlighet. För honom gör jag vad som helst. ♥

pray that you'll come back

Kikar bara in för att säga hej efter en dag på hemmaplan. Jag och lillebror har spenderat morgonen i soffan framför greveholm -96, dagen i köket med äppelkaka i ugnen och under eftermiddagen har huset städats och några småtomtar har fått hoppa fram ur kartongen med julpynt. Nu låser vi dörren och åker till ishallen för dubbla träningspass, hörs ikväll!

have a little faith

Settle down, it'll all be clear, don't pay no mind to the demons. They fill you with fear, the trouble it might drag you down. If you get lost, you can always be found. Just know you’re not alone. Cause I’m going to make this place your home.
 
/phillips phillips - home & mitt nya armband

i'm here to stay

Vaknade tidigt idag, huset är tyst och snön ligger tung ute. Medan jag väntar på att min bättre hälft ska slå upp sina bruna lyssnar jag på mina finaste låtar i spellistan, bläddrar bland gamla bilder och ser fram emot veckans tredje dag. 

true happiness

Thilda har fått mig att skratta många gånger idag, några timmar på badet, happy meal till kvällsmat och en stund i ishallen blev vår kväll. Vi försökte verkligen helhjärtat att få till en enda vettig bild, men kom hem med 400 suddiga, virriga, felvinklade foton som vi bara kan skratta högt åt. Men visst är det så, att bilderna som betyder mest inte alltid är de allra bästa?

hoping' that you'll trip and fall back

You're probably asleep deep inside of your dreams, while I'm sitting here crying and trying to see. Wherever you are baby now I am sure you moved on, and aren't thinking twice about me and you tonight. Tonight your memory burns like a fire, with every one it grows higher and higher, and I can't get over it, I just can't put out this love. I just sit in these flames and pray that you'll come back, close my eyes tightly, hold on and hope that I'm dreaming.
 
/rascal flatts - come wake me up 

måndag

Har äntligen kollat ikapp julkalendern, det blev en lång morgon i sängen idag. Nöjd och glad efter en fin helg med både hockey, ikea, julmys och härligt sällskap. Musiken håller mig sällskap tills Thilda kommer förbi i eftermiddag, veckans första träningspass är efterlängtat.

was I invading in on your secrets?

Äter julbröd till frukost medan snön fortsätter att falla utanför fönstret. Beauty-listan spelas på spotify och jag ser fram emot veckans sista dag. Tredje advent är här och jag ska försöka hitta lite julklappar, njuta av hur vackert det är ute och fortsätta känna mig glad hela dagen.

nittio dagar

I tisdags började jag dagen med ett tidigt tåg till huvudstaden, vid lunch var jag framme på rekryteringsmyndigheten. Fick syn på en kille som såg lika vilsen ut som mig på tunnelbanan, och det var skönt att ha sällskap med någon redan från början. Vi skrev in oss, åt lunch och inväntade återsamling för intelligenstestet. Resten av dagen spenderades hos olika läkare och sköterskor, syntest, hörseltest, ekg, styrka- och konditionstest under ständig bedömning. Mot kvällen var vi alla både psykiskt och fysiskt trötta, spenderade timmarna innan släckning i soffan med diverse filmer på tvn. Dag två började tidigt med frukost, psykologtest och utvärdering. Är preliminärt antagen till hemvärn i Umeå med start 18 mars, men eftersom jag även kunde välja yrkesofficier eller soldat/markstrid så har jag lite att fundera på... Ska man våga? Att mönstra var verkligen roligt, träffade mycket härligt folk och testerna gick över förväntan! Hade gärna stannat en dag till, bara för att få hänga kvar på förläggningen. Det känns konstigt att man förmodligen aldrig mer kommer träffa personerna man lärde känna där. Nu väntar jag med spänning förväntansfullt till våren.

oh, say what you need to say

Väskan står färdigpackad på golvet, kläderna ligger framme på skrivbordet och allt är förberett. Imorgon ringer klockan vid sextiden och när jag gjort iordning frukosten och fått med mig allt på kom-ihåg-listan drar jag mot tågstationen. Stockholm och mönstring står på schemat, jag är inte nervös än, men lite småpirrig och ganska förväntansfull.

you will never bring me down

Svävar fortfarande på glädjens moln efter gårdagens vinst mot Västerås. Å herre min gud och alla ni andra, vad jag älskar mitt lag. Jordklotets finaste tjejer i samlad trupp, med en vinnarvilja och gemenskap utöver det vanliga. Så mycket lycka ♥

all those shadows almost killed your light

Men ursäkta mig. Att det är så dömysigt på mitt rum så jag vet inte vad. Tänkte om jag skulle tända ljusen också, men herre min gud. Någon måtta får det vara, man vill ju inte att mysfaktorn ska explodera.

moments

Stunderna som gör livet, jag älskar dem. Som att spendera några timmar i åsbobacken med två favoriter, att lyckas få igång en eld att värma oss vid, att ligga nerbäddad bland täckena med bra musik i hörlurarna, att snön fortsätter att falla och att isen snart lägger sig över sjön.

beauty

Onsdagsmorgonen spenderas bland täckena i sängen, med myströjan, den stora tekoppen och favoritlåtarna. Jag älskar de här lugna timmarna innan man sätter igång dagen. Det faller stora, tunga snöflingor utanför fönstret, sakta och vackert.

oh, lord

Alltså ursäkta mig, men fuuuu vilken fantastiskt jävla värdelös dag. Eller, ärligt så har de senaste veckorna varit kämpiga men idag brast det. Allt som kan krångla har krånglat, inget funkar, min hjärna är avstängd, mina känslor exploderar och jag är på äckligt dåligt humör. Jag vill ha sönder något, slå hårt och skrika högt. Jag är 167 centimeter ilska. UÄH.

white

Helgen alltså, vilken helg. Glädje rakt igenom! Snön, frosten, solen och den blåa himlen gör mig lycklig i hela kroppen. Fredagsnatten spenderades i morbyggden, i skogen och på stan (iklädda täckbyxor och pannlampa), lördagsnatten bjöd på pulkaåkning i byn med fina julle. Lägg till ett julbord, en julmarknad, ett par hockeymatcher, lussebullebak, pyssel hos farmor, fudge och kola kokning, en springtur och en ny klänning så har ni anledningarna till den bästa helgen på länge.