om ditt hjärta slår

Vill bara kika in och säga hej! Gårdagen var toppen, hade inte en minut över för att sätta mig ned här. 20 års kalas i strålande solsken, med fina släkten och härliga vänner. Det var en underbar dag! Har vaknat upp till ännu en varm dag och med frukost i magarna är jag och v nu redo för en utflykt till rättvik. Vi hörs ikväll!

hallon

Igår plockade jag med mig hallon in och rörde ihop med ett egetpåhittat recept. Chansade lite hur som helst, men när de kom ur ugnen var de gyllenbruna och fina. Jag har ändå inte provsmakat än, låter söndagens fikagäster ta den risken. Hope for the best.

summerdream

Försöker sammanfatta den här underbara dagen med några bilder från kvällens fina stunder. Med sällskap av min fina, sitter jag nu på balkongen medan sommarnattens blåa himmel blir något mörkare och luften lite svalare. Men än är det ljust, och vi njuter av dygnets sista timmar efter en felfri dag.

fredagsmys

Är det redan fredag? Den här veckan har dragit förbi i en väldig fart. Jag har pysslat mig med lite av varje, jobb, träningar, crusing, leksands sommarland och så idag - en lång sovmorgon och frukost framför tvn tillsammans med fin.

en kväll med dig

För att rycka upp oss från den ständiga, lite sega, måndagskänslan bestämde vi oss för en utflykt. Vi hoppades på att hitta någon härlig restaurang, kanske grekiskt eller italienskt... Vi letade länge, men när hungern blev för stor och vi inte sett skymten av denna önske-restaurang bestämde vi oss för att sätta oss ned med en varsin burgare istället. Vi hade det mysigt, satt länge och pratade, åt och tittade på människorna runtomkring. Det behöver liksom inte vara märkvärdigare än så här.

att inte kunna bestämma

Just nu. På sängen med datorn i knät, samlar lite krafter för att kanske hitta på något roligt. Kvällens planer är inte spikade, men jag har mina aningar. Trevlig helg!

detaljer

Åh. Jag börjar bli så trött på detta regnande, aldrig tar det slut. Klicka er in här och beställ en så här fin ljuslykta att lysa upp mörkret med. Jag har ställt en i fönstret, det blev riktigt fint och det hjälper mig att hålla ut tills solen tittar fram nästa gång.

not this time

Jag kommer inte stanna efter halva vägen, jag kommer inte gå istället, inte skylla på något. Jag kommer inte hitta på ursäkter, jag kommer inte känna efter för mycket, jag kommer inte sluta, inte bryta mitt löfte. Jag kommer inte ge upp. Inte den här gången.

with you

Jag och v köpte med oss en varsin plocksallad igår, cyklade till bron och bredde ut picnicfilten. Det är så härligt, när man gör så här, spontant bara. Gott var det och mätta blev vi. När maten hade sjunkit i magen gick vi en 8km promenad medan solen gick ned. Idag vaknade vi pigga och glada så nu får vi se vad den här tisdagen bjuder på.

gårdagens middag

Jag ska bli bättre på att ta med mig kameran dit jag ska, även om det inte är något speciellt. Det är roligt att kunna dela med mig av vardagsbilder som de här, från den goda middagen i går kväll. Nu ska jag följa med min fina ut på cykeljakt. Hoppas att han hittar någon som passar, då kan vi kanske byta ut springskorna mot en varisn cykel i eftermiddag!

en längtan

 
2008 åkte jag med mamma, pappa och lillebror till alanya. Om ungefär en månad är det äntligen dags igen för oss att åka tillsammans. Den här gången blir det grekland och för varje regndroppe som faller här hemma så växer sig längtan bara större och större.

härlig kväll

En rolig biofilm, god pizza, rengfria moln, en brygga och tusen skratt. Vad skulle jag göra utan dig? Bästa, tack för en riktigt fin kväll ♥

fredag den trettonde

Förmiddagen har bestått av lite diverse fixande här hemma, just nu försöker jag få ordning på mitt rum. Ser fram emot en löpvända för att sedan göra mig i ordning och åka in mot stan. Bio och mat med Julia väntar. Det kommer bli en fin kväll, kan inte bli något annat.

tålamod är en fiskares bästa vän

I helgen fiskade jag med Victor och Johannes, verkligen fiskade. I nio timmar. Herremingudojoj. Så länge har jag aldrig fiskat, inte ens tänkt. Flera gånger sa jag till mig själv precis det som de säger i Lottafilmen när de är och fiskar, att tålamod är en fiskares bästa vän... I alla fall, vi fick bara med oss en firre hem, men det var roligt ändå. Faktiskt.

när kraften inte finns

Usch. Hur blev det så här? Hur hamnade jag på soffan, med datan i knät, alldeles orkeslös? Har varit ute på gården och grävt, nu vill jag göra något roligt. Men jag orkar inte. Jag är helt utslagen, vill bara ligga här och stirra på träden utanför. Är det okej?

eftermiddagsord

En ganska händelselös dag börjar gå mot kväll, jag och v ska åka hemåt när han slutat jobbet. Vid sjutiden är vi i full gång med ett träningspass, förra tisdagen tog det rejält och benen kändes tunga i flera dagar. Just nu pysslar jag med lite bilder, så håll utkik!

i'll be there in a heartbeat

Godmorgon! Den här måndagen är en bra måndag. Har flera olika småprojekt jag ska fixa med fram tills att min fina slutar jobbet. Trots att regnet fortsätter smattra mot fönstret, så är jag på riktigt bra humör. Eller kanske just därför? Jag gillar regniga dagar.
simple plan - summer paradise

när det inte blir som man tänkt

Vid sextiden i morse cyklade jag hemifrån med en sån där skön glädje, ett par filtar och en härlig frukost. Jag och Julia kom cyklandes från varsitt håll exakt samtidigt och svängde ner för backen mot wigertsbadet. Vi tog plats på bryggan och dukade upp våra frukostar. Underbart!! Till en början. Mina ögon började klia, svida och bränna, och efter en timme stod jag inte ut längre. Nu har jag tagit en allergitablett, vilat och nerbäddad väntat ut det värsta. Usch!

going out of my head

Nej vet ni vad. Nu har jag försökt mig på säkert fyra olika inlägg med olika bilder och nya meningar. Försöker slänga ihop lite mat men det går sådär. Ibland är jag bara för snurrig. Ska i alla fall snart ta mig in mot träningen, längtar efter att köra slut på mig helt, rensa hjärnan och fylla hjärtat med träningsglädje.

now it's to late for you and your white horse to come around, and there you are on your knees

Hann inte ut innan solen försvann bakom träden, och bilderna blev absolut inte så bra som jag hade hoppats. Vid hästhagen blev jag kompis med den här fina. Nynnade lite tyst på taylor swift låten, eftersom det var den enda jag kom på som handlade om en häst.
taylor swift - white horse

07:34

Det är en trött tjej som skriver dessa rader. Hade svårt att somna igår, och nu har jag vaknat med en rejäl träningsverk i benen efter gårdagens pass. Nej, nu måste jag sätta igång den här dagen. Några timmars jobb väntar & mot kvällen ska jag äntligen träffa Julle.

en suddig sommarkväll

Har rensat bland mina bilder på datorn, slängt över 5000 bilder - fem tusen!! Skönt att bli av med alla skräpbilder som jag inte är nöjd med och sådana som ändå inte har någon betydelse. Samtidigt är det roligt att hitta bortglömda favoritbilder och bli påmind om fina minnen från fornstora da´r. Godnatt Sverige.

ett ställe jag verkligen gillar

I fredags besökte jag Forsnäsgården, som är en underbar gård driven av trevliga Anneli & Arne. Gården rymmer ett vackert hus med bed & breakfast, café och - det bästa av allt - en butik fullproppad av vackra ting. Jag ville bokstavligen talat köpa allt. Kuddar, tavlor, ljuslyktor, porslin, tyger, garner, pysselsaker, smycken, allt. Dit ska jag åka igen, så snart jag kan. ♥

into the night

Nu är det kväll, igen. Dagarna går så snabbt, fast ändå har det här känts som en väldigt lång dag. Jag hade lovat min fina att ta några bilder på hans projektbil, så innan middagen var vi ut med kameran och här ovan ser ni en av dem. Imorgon har jag lite av varje att pyssla med, bland annat ett hundratal bilder att redigera... Det ska bli roligt! Godnatt alla fina, vi hörs imorgon ♥