jag längtar till ett varmare land

Njuter av att spendera lördagen med min fina. Dagen har hunnit bli kväll och egentligen har vi inte gjort något speciellt idag. Köpt en ask jordgubbar, badat fötterna i älven och drömt oss bort till värma länder med kristallklart havsvatten, värmande sol och lata dagar.

sommarfärger

Jag har ännu inte tagit itu med bilderna från min och Jasmines stockholmstripp, men jag ska göra det inom kort! Tills dess så kan jag i alla fall visa det här, en färggrann hög av det jag fick med mig hem därifrån. Lite härliga färger till sommaren som lyser upp min alldeles för mörka garderob.

en riktigt bra kväll

Tisdag. Efter ett roligt zumbapass med bästa tjejerna, där våra tränare (inklusive pappa) var med, så tog vi oss hem till en i laget där den tända grillen väntade. Så enkelt, så härligt. Vad är bättre än nygrillade hamburgare och kvällssol tillsammans med ett underbart gäng? Rättså svårslaget. Att träningspasset bjöd på riktiga skrattanfall gjorde inte saken sämre. Tack alla bästa för en fin sommarkväll!

tillbaka på banan

Äntligen! Med kameran fullproppad av nytagna bilder, inläggsidéer som ploppar upp i huvudet varje dag, en nyfixad och uppfräschad design och blogglusten tillbaka, så är jag nu på banan igen! Ser fram emot att äntligen kunna vara aktiv igen, det har varit ett konstant krångel tills idag. Nu kör vi! Igen.

så ni vet

Innan blogg.se är klara med den här uppdateringen av sidan, helt klara, så tänker jag inte lägga ner en endaste minut av min tid inne på den här förvirrande sidan. Herregud. Blir helt matt. Inget funkar. Godnatt.

can't wait


FREDAGSEFTERMIDDAG. Handlar till kvällens middag (något jag varit sugen på riktigt länge nu), inväntar hjärtat och längtar efter att dra igång den här superhelgen. Utomhusbad, träning, dop, roligt med bästa laget, mys med min fina, en liten utflykt och god mat. Junis andra helg kommer bli den bästa på länge. ♥

godmorgon fredagsälskare!


Älskar hur vädret ba´ skiter fullständigt i vad prognosen säger. Solen sken hela eftermiddagen och kvällen igår, och jag tränade ute i bara linne, utan att frysa det minsta, även fast det skulle ha regnat hela dagen. Hoppas att solen och värmen håller sig kvar ett tag till (helst hela sommaren). Fredag, nu kör vi!

och det blev till och med kvällssol


ÄNTLIGEN. Torsdagskväll. Om några timmar kan jag äntligen, äntligen vakna upp och känna att helgen är här. I måndags när jag vaknade tänkte jag att "yes, imorgon är det fredag!" men insåg snabbt att jag hade noll koll. Sedan dess har veckan kännts otroligt långsam, jag har liksom levt i slowmotion. Efter en dag fylld av jobb, möte och träning så kommer jag sova gott, och ställa klockan för sista gången den här veckan.

destroyed jeans
Högst upp på öskelistan står det just nu solsken och värme. Jag längtar så innerligt tills den dagen då jag kan vakna upp till riktig sommar. Klarblå himmel, en sol som värmer, fräknar i ansiktet och brun om benen. Jag längtar även tills på fredag, hela helgen och tills nästa vecka. (förhoppningsvis blir onsdagen en riktig drömdag!)

i know you standing there waiting for me


Bara tisdag. Känns som att den här veckan går megalångsamt, kommer ju ingenstans. Har siktet inställt på helgen och önskar att timmarna kunde rulla något snabbare. Just idag ser jag fram emot att jobba ett par timmar tillsammans med pappa, och ett zumbapass till kvällen. Och att få gå och lägga mig utan att ställa klockan.
daughtry - every time you turn around

en bra dag, en tråkig eftermiddag och en fin kväll
Grönt och svartvitt från de senaste dagarna. Den här måndagen har bjudit på regn från morgon till kväll. Det har varit en lång dag och jag har hunnit med lite av varje. När middagen sjunkit i magen tog jag mig ut på en lång runda i träningsskorna, det kändes skönt och precis när jag hade kommit upp i tempo så lättade de tunga molnen och solens strålar började värma. Ett par härliga timmar innan jag vände hem igen, duschade och gjorde mig klar för en natts sömn. Vi hörs imorgon!

första juniveckan


Imorse åt jag frukost framför datorn, en skön start på veckan. Även fast huvud och ögon känns rekordtunga, så tror jag att den här måndagen kan bli riktigt bra. Har några roligheter att se fram emot efter jobbet, så jag fokuserar på dem. Kalendern är fullskriven den här veckan, mycket som ska hinnas med, däribland jobb, träningar, simpass, lite annat jobb, återhämtning och en ledig onsdag. Nu kör vi! Ha en fin vecka, allihopa.
Bild från helgens filmtittande, skulle inte ha något emot att ligga nerbäddad med ännu en bra feel-good film

från en regnig marknad

Det är marknad i staden den här helgen. Jag och v trotsade regnet, som smattrat mot fönstret hela dagen, och tog en promenad bland alla försäljare. För att få tak över huvudet en stund kikade vi även in på H&M, varifrån jag fick med mig ett reafynd som kommer bli en riktig sommarfavorit. En ask jordgubbar väntar på köksbänken, när det blir lite mörkare utanför och middagen vilar i magen, kommer vi smaska på röda bär och se någon mysig film. Trevlig helg på er! ♥