up all night / lördagsplaner


YEAHHHHHH!!!!
Första natten utan hostattack på länge, gött! Fast jag kunde verkligen inte somna igår kväll, låg där hur länge som helst och sa till mig själv att nu borde jag verkligen sova. Vaknade, såg solsken och blå himmel genom fönstret. Tänkte att jag skulle fånga härligheten på bild. Vickade ut ett stort vattenglas och rev ner en lampa. SÅ det här blev liksom resultatet. ANYWAY. Ska långt bort till obygden och kika på brollans slutspelscup, tar med mig lillkusinen. Det här kommer bli en toppendag! Vad ska ni göra?

JULIA


Idag blir Julia gammal! Hhöö känner mig så ung och fräsch i jämförelse. SKÄMT Å SIDO. I alla fall, jag har ingen bild på na´ på den här datorn. Såå det känns ju knäppt. På min förra dator kan man ju nästan säga att jag hade ingen bild som inte var på Julle. TYP. Jag är hemma och är sjuk idag med, fast mår mycket bättre. Någon tripp till Valbo som det var planerat blir det dock inte, men ska i alla fall träffa J en sväng och säga grattis! Saknar henne ♥

you make me wanna shut it all down, throw it all away, 'cause I'm nothing if I don't have you.



Gick ut och fick lite luft, hittade en gammal såpbubbleflaska. Det blev tyvärr ingen bio för mig, vi skulle ha sett hungerspelen, men jag och hostan är hemma och kurerar. Jag hoppas att Julle och Jasmine har roligt i alla fall, så får vi hitta på något allihopa senare ♥ Jag och lillebror ska laga mat och se på fim hemma i soffan istället. Hämtade honom vid skolan, så fick ut och se världen en liten sväng. Kändes stort. Allt blir så spännande när man varit hemma hela veckan. Eller hur?
Simpe plan - Loser of the year

blå blue blå blue blå / ny klänning och gotland 2008




Igår fick jag hem en ny klänning, en blå. Den var inte riktigt som jag hade tänkt tyvärr, men fin ändå. Väldigt svår att få på bild, som synes. Det blev tre blåturkosa bilder idag. Jag är fortfarande hemma från jobbet, men håller tummarna för att kunna gå dit imorgon. Ikväll är det bio med Julle och Jasmine planerat, jag hoppas så innerligt att jag ska kunna gå, men är rädd att hostan sätter stopp för det. Gahh! Vi får se.. Vad gör ni idag?

om jag har de här i gaderoben så kanske sommaren fattar att det är dags att komma nu? / rea på h&m


och det är här lite av allt fint man kan fynda inne på h&m's rea just nu,
ta en titt vettja! ni hittar rean -> här

Vi har en lång väg framför oss, tillsammans du och jag. med dig vid min sida blir jag aldrig mer svag. vi kan gå en evighet, du och jag. det var precis så du sa, det var en sån där vacker dag.

it is a living promise land, even over fields of sand, bringing back more than a memory / oh chariot





Bjussar på några bilder från lördagen. Finaste + kompis var ute på crossbanan och körde några timmar. Jag tittade på, mestadels genom kameran. Skulle gärna vilja prova köra igen, det var superkul! Just nu är jag bara hemma, har sjukanmält mig - med all rätt. Slöglott på tv några timmar, halvsovit och försöker bli frisk. Ska nog gå ut på gården en stund, få lite luft. Har ni några riktigt bra bli-frisk-tips?

down to the river


Nä. Inte ner till floden, men ut på balkongen. På fredag fyller bästa Julle år, och det firar vi med en tripp till ikea! Jag har börjat spana på grejer redan nu, mestadels till min och finastes balkong. Får se vad jag kommer hemsläpandes med. Kul ska det i alla fall verklige bli! Jag har så mycket att se fram emot den här veckan! En annan sak bara. Lyssnade på radio, ställde in den på rätt kanal och sådär. Lät bra i början, sen blev det bara sämre och sämre tills det bara sprakade. Varför!? Fattar det inte. Är alltid så. Om det är bra ena stunden borde det väl hålla sig så om radion står på exakt samma ställe. GAH.

bara en bild, snäckor och granris


18:21 , har ni kommit ihåg att ställa om klockan?


Sovmorgon, god frukost, en tur till akuten. Det var inget allvarligt, vilket jag nog visste redan. Men eftersom de bad mig åka in och kolla upp det så gjorde jag det. Har haft sjukt ont! Nu har det lagt sig lite, kan i alla fall röra mig normalt. Dagen har varit lugn, en typisk söndag. Ätit lite glass och kikat efter soffa till vår balkong. Vad gör ni? Och ja, bättre bild på mitt totalfynd i form av skorna kommer, förmodligen till veckan. Kul att så många gillade dem!

lördagskväll i soffan


Vill bara visa en liten tjuvkik på mina nya pjux. Blir nog lite väl varmt till sommaren, men kanske hinner använda dem ett par gånger nu i vår, annars blir det härligt till vintern! Vill ni veta det bästa? 56 kronor!! Knappt använda, tradera levererar! Dagen har varit skön, har tagit lite fina bilder, men dem får ni se senare. Har ringt till sjukvårdsupplysningen och senast imorgon ska jag åka till akuten och se vad det är för fel på mig. Hostan blir bara värre och har riktigt ont i bröstkorgen och ryggen. Uh, det är inte kul. Sitter och smuttar lite på hett honungsvatten medans jag slökikar på både tv och dator, och slänger iväg en puss på finaste emellanåt.

something you can't never rearrange


Såhär ser man ut idag. På ett ungefär. Solen försöker vinna över molnen som täcker himlen, och jag hoppas att temperaturen stiger. Ska åka ut till crossbanan (i min nya bil, wooho), där finaste v + kompis redan är. Jag tog mig en liten sovmorgon, med tvtittande och bloggläsande. Nu är jag laddad för en höjdarlördag! Ha en fin dag alla ♥

senaste nytt



Mina traderapaket bara ramlar in här hemma, kul! Har även köpt mig ett långt skjortlinne och ett par silvershorts från H&M. Idag ska jag hämta ut ett nytt paket, spännande! I övrigt så har jag sjukt ont, har hostat sönder någonting. En rejäl uppdatering kommer till kvällen, det ser jag fram emot. Äntligen fredag, hur inviger ni helgen?

det är du och jag


Och idag har det varit det i tre och ett halvt år. Älskade finaste, du är mitt bästa ♥ Jag vill aldrig vara utan dig! Jag och pappa har kollat på bilar idag, en fin och en ful. Vi köpte den fina! Åh jag är glad!! Har hunnit med att vara på möte, springa en vända på stan, prata med julia, käkat äppelklyftor, pratat telefon med mamsen och finaste v, öppnat två paket som kom på posten och sett lite på hockey. Effektiv dag? Jomenvisst sörru.

imorgon är det ffffffredag


Ohyes. Och det firar vi med en riktig sommarbild. LÄNGTAR! Helgen kommer bli perfectamento, men har en dag att klara av innan jag kan påbörja roligheterna. (läs. mys med pojkis, inga galna upptåg eller så). Idag då, jobba till 14.30, möte 15.00 och efter det, håll tummarna, ska vi kolla på bil igen. HOPPAS!!

dress me up


Brukar ni ha svårt att bestämma vad ni ska ha på er? Det har jag. Så sjukt svårt! Även om jag tar fram kläder och säger till mig själv att det här, det SKA jag ha på mig. Jag står ändå fem minuter senare och rotar i gaderoben efter något helt annat. Det är inte det att jag bryr mig supramycket om hur resultatet blir, jag får bara sådan beslutsångest. Gahh.

livet leker och allt går bra


Nu sätter vi oss i bilen, jag och lilla L och drar iväg på lite äventyr. Det här blir en riktigt bra eftermiddag! ♥ Hoppas ni har det lika awesome.

godmorgon vackra onsdag


Solen lyser, jag är pigg (har inte hostat en endaste gång de 10 min jag varit vaken). Det här kommer bli en bra dag! Jobbar till 14.30, då tar jag med mig lilla L ner till finaste och hämtar hem honom. Ska även hämta ut ett paket, kika lite på stan, fika med L och till kvällen hoppas jag på att köpa bil! Vi ska i alla fall kolla på några, så bara att hålla tummarna. Vad ska ni göra idag? ")

20 mars 2012 , 20:22


Bild från förut. Ser ut som jag sover eller något. Jag göre int. Asvaken. Nu kollar jag på äntligen hemma, dricker vatten och käkar några överblivna godisar. Jaeäh. Life's goood. Ser fram emot imorgon, kommer bli en bra dag! Hoppas att allt flyter på under jobbtimmarna också, men det brukar det göra.

tar en liten paus


Nya loka med hallon och persika. Inte så god. Eller vad tycker ni? Det har varit en bra dag. Har fått mycket gjort känns det som, nu ska jag fortsätta. Tar med mig kameran och går ut. Vad har ni gjort idag?

20 mars / 10 dagar till julia inte är tonåring längre


Bjuder på en sommarbild från förra/förrförra/förrförrförra (inte vet jag) året. Började dagen bra, vann en auktion på tradera. Så nu väntar jag tålmodigt på att en väska ska komma hem till mig, hoppas den är så fin som jag hoppas. Så slipper min kära dator fraktas fram och tillbaka inlindad i en tröja. Kort jobbdag idag, vi får väl se vad som händer i eftermiddag. Just nu sjunger jag högt och falskt med frukost i magen och hörlurar i öronen. Ha en fin dag alla, jag är virrig så det räcker och blir över.

black and white / i don't know what it is that makes me love you so, i only know i never wanna let you go / du & jag


'Cause you started something, oh can't you see, and ever since we met you've had a hold on me. It happens to be true, i only wanna be with you. It doesn't really matter what you say or do, i wanna spend each moment of the day with you. Look what has happened with just one kiss, i never knew that I could be in love like this. It's crazy but it's true, i only wanna be with you ♥♥

Finast v, jag älskar dig mer än du förstår. Så mycket som det går.
Volbeat - I only wanna be with you

ge mig luft


Som synes. Trött och sliten. HOST BLÄ TRÖTT! Trodde ju att sjukan var borta, mådde så bra i helgen. När jag vaknade imorse kändes det som att någon tröck ner mig genom sängen, genom golvet. Ville inte upp. Kroppen skrek neeeeeeej. Uh, dagen har varit tung. Mitt huvud har sprängts varje gång jag hostat, vilket jag gjort hela tiden. Träffade dock magda på eftermiddagen, det var mys med lite filmtittande. Nu sitter jag med papper och grejer utspritt över hela sängen. Pysslar med allt mellan himmel och jord. Sova tidigt idag? Jajemän.

men sommar, tack nuuu

Börjar bli riktigt sommarsugen, eller i alla fall så längtar jag efter riktig vår! Åh så härligt. Blev inget bilköp, men hade riktigt roligt på skidorna i romme! Det var en perfekt skiddag, skön känsla i backarna med riktigt tipptoppsällskap <3

söndagsskidor utan solsken


Godmorgon finisar. Har varit vaken ett tag, hostan väckte mig. Idag tar jag och finaste v med oss en lilltjej till Romme och åker skidor några timmar, det blir härligt! Eftermiddagen är ännu oplanered, men det k a n s k e blir att titta på en bil åt mig ( åh herregud när blev jag såhär gammal? ). Nu ska jag väcka min finaste så vi kommer iväg någon gång. Pepppppp. Vad ska ni göra idag? Ses vi i backen?

we're soldiers, and soldiers bleed


Har kommit hem efter att ha spelat avslutningsmatch mot föräldrar, syskon & pojkvänner, och tre mammor. Riktigt roligt! Är en stund kvar men sedan ska vi åka in till stan och se cirkus cirkör, har längtat sedan i julas! Ska bli så mysigt. Är så glad över alla kommentarer, ska svara på allihopa. Keep going ♥ Ni gör mig glad.

lördagsgodis, en bra dag


Uppe tidigt är vi, jag och finaste. Har ätit frukost och ska nu packa ihop och bege oss från hans stad till min. Match väntar, mitt älskade hockeylag mot föräldrar, syskon, pojkvänner osv.. Vi brukar göra det som lite avslutning varje år, så himla roligt!! Till kvällen ska hela familjen på en föreställning, det kommer bli en tiptop dag! Vad har ni för planer för denna lördag?

december 2011 till mars 2012, en liten summering av tiden som gått, fina dagar & fina minnen / i belive in a thing called love





vävde en matta, åkte till ikea, shoppade i västerås med finaste v, lärde mig köra cross, sverige vann
junior vm, var till götlaborg med mamma, såg frölunda - modo, tog med mig lillebror till huvudstaden,
var på gavin degraw konsert (gahh! ta mig tillbaka), gick härliga promenixer i skogen,
dömde några hockeymatcher, tittade på underbar julkalender

instagramlover

musiken i mina öron


We are young, true colours, loser like me & lean on me - glee cast verision, boys don't cry - ullrik munter, soldier, candy, run every time, don't want to be, anyway & chariot - gavin degraw, faithfully, don't stop belivin', separate ways - journey. Sonic syndicate, timbuktu, ron pope, volbeat, lasse & flera andra är också riktiga favoriter. Vad lyssnar ni på, någon speciell nötarlåt för tillfället? Tips tack! ")

take a breath, i pull myself together


Datan. Musik. Trött. Sol. FREDAG. Ja, typ så. Blev hemma idag också, lika bra att bli ordentligt friskus istälet för att jag går till jobbet och smittar ner alla barn. Idag ska jag inte göra någonting, bara åka till min fina. Och ta några riktigt bra bilder, hoppas jag i alla fall. Vad ska ni göra denna underbara fredag?

what time is it where you are, i miss you more than anything


I wake up, at your sunset and it's driving me mad, i miss you so bad. Hostar som en riktig viking här hemma. Har ställt klockan så får vi se hur jag mår imorgon, är det bättre så måste jag till jobbä. Om inte så ska jag vara hemma och läsa bloggar och äta kakor. Eller vad vet jag.. Det är så segt att vara sjuk, men ändå skönt, eller hur? Nu ska jag hostsova, godennatten.

roligheter i febern + gårdagens utsikt



Tog mig ut till postlådan och hittade ett grönt paket, till mig. En riktigt fin klänning, tyvärr inte vad jag hade hoppats på i storleksväg.. Igår eftermiddag tog jag och Magda oss upp på höjden, med fika och allt. Det är vackert där uppe. Sjön och öarna åt ena hållet, och staden med alla hustak, kyrkor och vägar åt andra hållet. ♥

colourless / i wanna share your horizon, and see the same sunrising, turn the hour hand back to when you were holding me


1 2 3 4 5 6 7 8
aah tack

armies of one on a battle field, we're soldiers


Godmorgon, vaknade vid sextiden och har inte kunnat somna om. Hostar, hostar och hostar + att febern nu har satt sig. Sjukanmälde mig idag, inte roligt men känns som att det var rätt. Dagen blir lugn, har lite diverse att pyssla med. Vad händer ute i Sverige idag?

onsdagkväll, för sent


Jag skulle ju lägga mig jättetidigt idag. Usch det blev inte alls som jag tänkt. Har haft en superbra eftermiddag med Magda i alla fall, bilder imorgon. Nu: sova bort feber & hosta så jag kan jobba imorgon. Pussis

retro style



När jag jobbat klart för dagen idag, väntar roligheter tillsammans med Magda. Vi får se om det blir en fotorunda, filmmys, kika i affärer eller något helt annat. Vädret och våra humör får bestämma det. Roligt kommer det i alla fall bli! Det + att det fanns tunnbröd i skafferiet var nog de enda anledningarna till att jag och hostan från helvetet pallrade oss upp ur sängen idag. Bilderna är från sist jag och M var ute och lekte med våra kameror. Vad ska ni göra denna soliga onsdag?

your words make me whole again, those eyes cannot ever lie


Spenderar eftermiddagen med att hosta, hosta och hosta. UÄH. Fast efter jobbet tog jag med mig min fina vän Adam in till stan, vi fikade och hade det roligt, som vanligt. Ska ta mitt pick och pack och bege mig mot ishallen för säsongens kanske sista träning, buhu. :'/ Att mysa lite med kattrackarn ute i solen har jag också hunnit med. Vad ska ni göra ikväll?

mina favoriter


Sitter och läser mina favoriter nu. Photoinlife är en fotoblogg som min finaste v's lillasyster tillsammans med sina kompisar driver, hur mycket fina bilder som helst! Mammasängel är en blogg jag hittade för inte alltför längesen, men har hunnit läsa igenom hela arkivet, underbara bilder. Skriven av en stark tjej som gått igenom både det ena och andra, men nu funnit lyckan i livet. Riktig glädjeläsning. Knivlisa besöker jag när jag vill se världens sötaste lilla kille och få mig några härliga skratt. En annan blogg med mycket skratt är Spiderchick, som jag följt sedan jag kastade mig in i bloggvärlden. Nina skriver ner sina kloka tankar i sin blogg, blandar dem med fantastiska bilder och ett och annat pysseltips. Jasmine är barndomsvännen från byn som lyckats med bloggen, mycket fina bilder även där. Härinne, hos en bulle ur ugnen, får jag också en rejäl dos av bilder i perfektion.

Sen finns det många fler också, som jag har i min "att-läsa-mapp" här på datorn, som den här, den här, och den här. Även den här och den här. Jag tycker så mycket om att kika in i andras liv. Det är spänannde!
Tar tacksamt emot tips om ännu fler bra bloggar!

tisdag 13/3 2012


Omotiverad bild på min axel. Vaknade och var helt slut, har hostat hela natten. Börjar sent idag, det är rätt skönt. När jag slutar ska jag ta en snabbsväng in till stan och fixa lite, väl hemma får vi se vad jag spenderar tiden på. Dagen avslutas i alla fall med sen träning, kommer vara totalt slut när jag stupar i sängen vid halv tolvtiden. Vad ska ni hitta på idag?

i gonna make you feel so alive


Rubriken: halvåtta hos mig - låten, den går väl något sådant? Är den jag syftar på i alla fall. Eftersom jag sitter här och kikar på det, fnissar åt Helges kommentarer. Jag firar måndagskvällen med ett par timmar framför tvn, vad brukar ni se på tv? Jag kollar nästan aldrig... Jag njöt en stund ute i solen idag i alla fall, det var härligt. ♥

fyndsugen?



HÖRRNI. Min lilla loppis är påfylld, och ikväll/imorgon åker det upp på tradera så passa på NU om ni hittar något! Ni hittar den HÄR & ni behöver bara lämna en liten kommentar med vad ni vill köpa/buda på. Passa på!

om jag fick välja en plats på jorden att vara på just nu, skulle jag välja den här. med min finaste, i minst tre veckor. tack

traderatrams


Förlorade precis en auktion på tradera som jag väntat på HELA veckan. GAHH!! Endast pga att appen på telen segade så när jag la mitt bud hann tiden gå ut medan telefonen uppdaterade. Usch vad förbannad jag blev nu!! Har ju planerat hela våren efter den där underbara stickade tröjan, den var perfekt. Nej okej så illa är det inte. Men jag ville verkligen ha den och förlorade med en sketen femkrona. GRR

söndagskväll med min finaste


Jag har en fin kväll med min gullpojk. Vi har setat ute på balkongen med varsin dator, vårsylen har lyst på oss. Dagen har spenderats på crossbanan. Just nu vräker vi oss i soffan och ska kika på en film. Imorgon och till veckan ska jag skaka liv i den här bloggisen. Ser fram emot det! Vad gillar ni att se & läsa i en blogg?

säg det till alla jag är på väg, och jag älskar varje steg jag tar


På plats i spelarbussen, på väg mot nya äventyr / matcher. Två sista seriematcherna, vi är laddade och ser fram emot en rolig dag på skridskorna!! Med dessa sju (+ mig + inlånad suprasnäll målis + några föräldrar & tränare) så kan den här dagen inte bli annat än grym! Önska oss lycka till :D

this is the part of me, that you never gonna take away from me

godmorgon solstrålar


Har ni tänkt på en sak? Att man vet inte om man har sovit gott förrens man vaknar. Det känns liksom när man vaknar att "yep, det här gjorde jag bra!" eller "nej uähh den här natten fungerade det inte". Så egentligen borde man ju fråga "har du vaknat gott?" istället för om man sovit gott. Eller? Moaha

i know what i wanna be, it's what you already see


Imorgon: fredag, ohyes! Kort jobbdag och efter det blir det äntligen att pussa finaste v. Har en rolig helg framför mig, och nästa, och nästnästa, är också dagar att se fram emot. Däremellan jobb, vilket känns så skönt. Jag är NÖJD. Med det mesta. Helgplaner folks?

torsdagseftermiddag


Tog mig in till staden efter jobbet, mötte upp Jasmine (kika på hennes finfina blogg här, hon är superduktig) för en fika och en vända i affärerna. Det var riktigt mysigt, satt på ett fint café dit vi alldeles säkert kommer gå igen. Hon fick till en mycket finare bild än vad jag fick, så kika på hennes istället. Haha! I alla fall, superkul och jag håller tummarna för att det inte dröjer så länge tills nästa gång ♥

forever i pray, those beautiful eyes

Min minneslista på traderakontot växer sig längre och längre hela tiden, farligt? Har ju kommit på att det går att göra riktiga fynd, och jag är självutnämd fyndexpert! Gillarrrr! Gjort något riktigt fynd på senaste tiden?

you're beauty is beyond compare


Jag är köpsugen! Åhhh vill ha nytt, vårfärger och härliga skjortor, snygga jeans, fina blusar och mysiga tröjor. Tyvärr hittar jag nästan ingenting när jag är på stan och springer, men har kikat runt på tradera (för första gången, wiho) och hittat en del, nu är det bara att hålla tummarna att jag vinner något! Har ni några tips på vart det finns finfina vårkläder? Gärna riktiga kap!

you say goodbye and i say hello, hello - hello



Tog mig en springtur, känner mig nöjd. Sitter med datorn i knätt, kattrackarn har somnat på mina armar så jag kämpar med att skriva. moaha. Småkikar på tv & väntar på att lillebror ska ringa och kräva hämtning. Har haft en skön eftermiddag men inte gjort så väldans mycket. Vad gör ni ikväll?

i know i gave it to you month ago, i know you're trying to forget


Hemkommen från jobbet, allt har gått så bra så. Har lite av varje jag ska göra nu under eftermiddagen. Satsar på att ha en kalasbra dag, få mycket gjort och hinna med en fotorunda också. Laga någon god mat och sedan krypa ner i soffan framför något bra på tv, med datan i knät. Och sen tänkte jag tävla lite, vinna såna här balla skor haha. Låter inte det som en bra plan? Vad gör ni denna onsdag? Ha det bässsst. Hässsst.

lite väl somrigt kanske


Kunde inte låta bli att känna mig som Annika i Pippi Långstrump när jag drog på mig de här pastellfärgade plaggen. Nya jeansskjortan som jag är SÅ nöjd med. Har velat haft en länge, men kräsen som jag är har jag aldrig hittat någon. I väntan på finaste igår så tog jag en sväng på H&M, och hittade denna. Betalade med presentkort så den blev ju liksom gratis. Nöjd!

kom för att stanna, det vore så myspysigt


Sitter här och filosoferar lite. Barfota, som ernst. Jag vill hälsa på honom, eller ha honom som min personliga rumstädare, han skulle göra det så fint här! I alla fall.... Blir så himladens glad när jag loggar in här, och ni fina faktiskt kommenterar!! (vet att jag inte kan jämföra mig med större bloggare, men jag blir glad i alla fall!!) Jag hoppas bara att ni vill komma hit igen.

Jag har så supermånga bra inlägg i mitt huvud. Men tänker att, ähh bättre att skriva det när det är fler som läser.. Men jag kanske bara borde skriva allt bra på en gång? Och hoppas att jag kommer på mer sen hihi. I alla fall, TACK finisar. Och välkomna, bloglovin' finns. PUSS ♥

högt här ovanför, blev det bestämt


Lyssnar på molly sandén. Om jag kunde få välja en röst, då skulle jag nog välja hennes. Hon är så duktig, men det känns ändå äkta. Ja, nu är jag ju inget tokigt fan sådär, men jag tycker att hon har en fin röst. Köpte en jeanskjorta igår, den är jättefin! Jag kan visa senare. (cliffhanger, yehhh). Vad ska ni göra idag?

morgontimmarna som betyder


För mig så är morgontimmarna viktiga, jag vill få en bra start på dagen. Vakna utvilad, hemskt gärna intill min finaste. Äta god frukost, inte stressa, fint väder är ett stort + , jag vill inte ha en massa krångel och jobbiga grejer att ta itu med. Det här är en bra morgon, med inslag av lite trassel, men det löste sig. Vaknade med finaste, åkte hem, är hemma nu (börjar 12 idag), njuter av att bara sitta och ta det lugnt, det behövs ibland.

jag ♥ dig


Jag älskar att vara med dig. Du gör mig så glad, du får mig att skratta & må bra. Det finns ingen som dig, du är allt jag vill ha. Ibland fattar jag verkligen inte hur du har orkat med mig så länge, (och hur jag orkar med dig knäpphuve). Fast framförallt hur du orkar med mig, det är ofattbart. Om inte alltför länge har jag haft turen att varit din i fyra år, fyra underbara. Du är mitt liv älskling, alltid du & jag ♥

åh härliga vårkänslor



Jag och finaste tog en sväng, letade vårtecken och köpte godis (ops..). Kastade macka i älven och hörde snön smälta, såg kanske den sista istappen och satt i solen och bara njöt. Har varit ute och gått också, med kameran i högsta hugg. Finaste fin, jag älskar hur du gör mig till den lyckligaste ♥

vasaloppsmorgon


Ursäkta bildkvalitén. Har ännu en underbar morgon, gofrukost och tittar lite på vasaloppet. Vad duktiga de är! Någon gång vill jag åka, nästa år kanske? Vi får se. En av kusinerna åker i år, spanar lite efter henne. Jag och finaste ska snart åka hemmåt, vi får se vad vi hittar på där. Blir nog en lugn och skön dag. Vad gillar ni att göra på söndagar?

så här vill jag ha det varje morgon



Vissa mornar är ju bara för underbara. Sådana när man vaknar utvilad, äter en riktigt god frukost och solen lyser genom fönstret. Och det stora plusset är ju att jag spenderar morgonen med min finaste. Vi har finmusik och är mätta i magarna, laddade för några timmar på crossbanan (för honom i alla fall, jag följer med och kikar). Vad ska ni göra denna underbara lördag?

halva reapriset på åhléns



Sprang in på åhléns när jag och finaste v skulle till ica, har letat efter en bra bok nu ett tag men inte hittat. Nu hittade jag dock denna, inlåsta heter den och de har halva reapriset på bokrean, så det blev ett kap! Hoppas att den är bra....! Passa på att fynda på alla bokreor, så har man resten av året! Vad gillar ni att läsa?
Mina solisar fick vara med på bilden eftersom jag äntligen hittat dem efter ha letat i flera dagar.. Oklart varför ja la dem på boken.

kvällsbilder




Tacosalladstallrik, tända ljus och mörkerfotografering som gick... mindre bra. Vi har en mysig kväll, såg en superkonstig film, men vi skrattade i alla fall mycket. Maten var god och nu känns det som att jag aldrig kommer behöva äta igen. Tack för alla fina kommentarer ♥ puss

we can only be who we are

We are young - glee cast verison spelades på hög volym och jag sjöng glatt, men falskt med allt jag kunde! Underbar känsla, vackra väder snälla stanna ♥

Nu har jag och min fina varit och handlat, svängt ihop riktigt smaskig mat + hunnit få frisk luft och mer sol i ansiktet. Ska slänga oss på soffan med en bra film på tv'n. vad gör ni ikväll?

eftermiddagssol


Härliga vårvindar! Åh jag blir alldeles salig. Gick en sväng i det underbara vädret, med bra musik i hörlurarna och bara NJÖT. Rekommenderas starkt!! ") Underbart!!

underbara solsken

Tog mig in till stan för ett par ärenden, mötte upp magda och nu intas fikat. Ska kika vidare lite innan jag åker mot kärleken ♥ tips på vad man kan se för film till kvällen??

f-f-f-f-fredag


Jag och kissemissen satt ute på altanen och åt frukost, eller ah. jag stog för ätandet och hon stog väl mer för kollapåandet. Men det var skönt, solen lyser! Har ännu en lugn och skön morgon men ska snart ta och hitta på något. I eftermiddag åker jag mot finaste v, längtar ♥ Vad ska ni hitta på denna fina fredag?

fyra bugg & en coca cola


Igår köpte jag & magda bugg. Det smakar sommar och barndom, gott! 1 kr styck kostar de inne i byn, tappar smaken efter tre minuter ungefär. Lätt värt, smaskens. Nu har jag varit och tränat, det gick mycket bättre än igår! Härligt. Ska snart slå mig till ro och läsa mina favvosar, och sedan sova många timmar. Skönt!

nu öppnas dörrarna till min egna lilla loppis


Hörrni, klicka HÄR och gör några finfina fynd! Ni hittar även inlägget genom att välja Försäljning i min kategori-meny. Fina plagg till bra priser, du kan även lägga bud om du hellre känner för det. Kika i alla fall in vettja! Kommer att fylla på med grejer lite då och då, spara bland dina favoriter (ctrl + D) så missar du inget!

med solen i fönstret, och musik i högtalarna


Rejäl städning av mitt älskade rum står på schemat, åh så härligt! Senare kommer det upp lite fynd till er, ska rensa gaderoben och ni är så sjukt välkomna till premiären av min bloppis, som de så gulligt kallas. Så kika in senare, hihi ") Jag har en riktigt skön dag, gör precis vad jag vill. Vad gör ni idag?