g-l-a-d


En bra dag. Nu är jag trött, slutkörd. Har så mycket i mitt huvud, saker jag ska komma ihåg, fixa, köpa, göra, laga, skapa, beställa, rita, framkalla, skriva, ta reda på, rensa, redigera och organisera - ja, ni fattar. Det är många "att-göra-grejer" som snurrar i hjärnan, och det ploppar upp fler hela tiden, känns det som. NU: några timmars sömn och sedan ännu en arbetsdag. PS. era kommentarer gör mig glad, glad, glad och glad! ♥

äppelblom & intervju


ÅHGU. Alla miljarders fjärilar jag får i magen innan jag ska iväg på något. Intervjun avklarad, men innan jag kom iväg hemifrån så fladdrade det som sjutton och alla tankar i huvudet bara virrade runt, tills jag blev helt blank i skallen och inte kom ihåg någonting istället. Hur det gick? Ja det vet jag inte. Klarar inte riktigt av att tänka riktiga tankar just nu. Är lite för uppe i varv. Höjer volymen i hörlurarna och möter upp Julle för lite simning istället.

älsklingstisdagsmorgon



Vaknade bredvid fin. Åt salamimacka till frukost, körde de fem milen hemåt medan solen värmde genom fönsterrutan, hängde med i morgontempot på vägarna och kom hem till en soldränkt gård. Laddar för en rejäl morgonpromenad och efter det blir det lite mer laddning (försöka lugna nerverna), vid tvåtiden ska jag på en spännande intervju *håller tummarna* och mot eftermiddagen har jag tänkt simma någon timme. Innan jag kan slänga mig på sängen ikväll, ska jag även hinna med ett zumbapass. En rolig tisdag väntar!

free fallin' / jag försöker vinna en tävling


Den här bilden har ni nog sett förut, några av er i alla fall. Hittade en tävling hos den här tjejen, där man kan vinna en kamerarem från tvspelsweb. Jag skulle hemskt gärna vilja byta ut min vanliga, slitna rem mot den här randia och fina! Temat på tävlingen är vår, och eftersom jag tycker att bland det bästa med årstiden efter vintern är när man kan gå barfota i det som börjar bli grönt, lägga sig på rygg och se molnen vandra över den blåa himlen och känna solens första vårvarma strålar mot kinden, så valde jag den här bilden. För det är precis vad jag gjorde den togs. Nu håller vi tummarna!

00:42


Hemkommen. Lycklig. Glad. Trött. Så-nedrans-bra-dag! Cyklade hem genom byn, ensam i mörkret, ljummen sommardoftande luft. Andades in natten och kände mig trygg, det var sån där riktig livslycka! Mer om kvällen senare, nu ska jag drömma vackra drömmar.

you know i still bleed red, white and blue


Träningskläder på, hörlurar i. Nu beger jag mig mot ishallen för att möta upp tjejerna, ett hårt intervallpass i underbacken väntar. Det kommer kännas i benen, jag längtar.
lynyrd skynyrd - that ain't my america

2012-05-23


Ibland. När arbetsgarna känns tunga och krävande, så väljer jag att bara fokusera på eftermiddagarna och kvällarna, då lägger jag undan alla tankar som hör jobbet till, och bara njuter av de fina timmarna dagarna består av i övrigt. Som idag till exempel. Lagade mat (som faktiskt blev god), fotade, umgicks med världens bästa lillebror, gick barfota ute på gården ända tills det blev alldeles kallt i gräset, och det var dags att göra kväll av den här dagen. ♥

picture to burn


Rensar bland mina överfyllda bildmappar. Samtidigt som hårddisken är fullproppad med foton så känns det inte som att jag kan hitta en enda bild när jag väl vill ha en. Håller på med en rejäl "vår-rensning" och längtan till att fylla på med nya, fräscha, fina bilder växer sig större. Har jag tur så håller det vackra vädret i sig, och i slutet av veckan har jag mängder av foton att visa er.

that would be great, you know

Medan jag är på ett roligt träningspass, så kan ni ju kika på det här.

♥ den känslan



Att ha hälsat på domarna, motståndarnas kapten och tränare. Att ställa sig där, med världens bästa tjejer runtomkring en, att känna "den här matchen, den tar vi, det är vår tur" och bara skrika rakt ut. Pirret i magen, tjejernas léenden, isen är perfekt, att ställa upp förstafemman för nedsläpp. Att få centerns första passning, att sätta igång matchen. Det är livet. Det är, ja, det är allt. Lycka, kärlek, livet. Gemenskapen, glädjen, frustrationen, förväntan, blod, svett och tårar. LIVET. Jag älskar det här.

somebody that i used to know



Eftermiddagstimmarna var underbara, och innehöll en hel del. Bland annat ett mumsigt mellis, en fotorunda i solen, god mat, glassätande med pappa och en cykeltur med Julia. Det är kvällar likt denna, som gör mig lycklig. Imorgon väntar nya äventyr, mer om det senare. Godnatt!

något läsvärt


Tuva Malmo är en av bloggarna som jag lagt till i min "att-läsa-mapp" och sparat bland favoriterna. Hittade hennes fina blogg för ett par månader sedan och har klickat mig in titt som tätt för att inspireras av hennes härliga bilder och snygga stil. Har ni några tips på andra riktigt bra bloggar? ♥

att vara ledig på en torsdag / kvällsbilder



SKÖNT. En riktigt skön dag har det varit. Jag och mamma hälsade på en fin vän som fått en liten, underbart söt son för några veckor sedan. Han var så liten och fin, det var mysigt. Direkt efter frukosten hann vi även med en rask promenad, härligt med frisk luft på morgonen, då kommer man igång direkt. Eftermiddagen blev lugn, klickade runt lite framför datorn och laddade inför kvällens träning. Kändes riktigt, riktigt bra! Höll uppe tempot och trots den långa sjukperioden så känns det väldigt bra. De lite senare kvällstimmarna spenderades framför tv:n där vi tyvärr fick se vårat land lämna VM. Nu ser jag fram emot några efterlängtade timmars sömn. Godnatt ♥

t-shirts



Beige t-shirt med silverfärgade nitar på axlarna, storlek M från SISRERS. Lång modell som även går att använda som tunika. Vit, något genomskinlig bomullst-shirt från h&m, storlek XL.
intresserad? lämna kommentar med mail
30kr/st eller 50 för båda
+ frakt (40kr)

jeansjacket / corneliae


Jag gillar att fota, och jag gillar att visa mina bilder för er, tillsammans med några rader text. Men samtidigt vill jag ha någonstans att bara slänga upp bilder, men jag vill inte vara utan det här heller, eftersom jag verkligen gillar att knåpa ihop några ord. Därför har jag utökat mitt bloggande, skapat en ny sida där jag endast kommer lägga upp mina, mer eller mindre, lyckade foton. Klicka er in [här] för att besöka den! ♥

yeah, i know that there is pain, but if you hold on for one more day and break free, break free


Jag har en låt i huvudet. Därav rubriken. Break free, break free yeh. ANYWAY. Idag har jag haft zumba-premiär. Det var kul! Riktigt kul faktiskt. Visst, jag låg helt efter och ibland fick jag stanna upp och titta på instruktören och utbrista "hur fan gör hon?!" men ändå, resten av gruppen har gått i cirkus 8 veckor medan jag varit sjuk, så jag tyckte nog faktiskt att jag fick godkänt. Nu är jag igång igen, det är UNDERBART. Har skrivit ett träningsschema över en längre period, den goda formen - här kommer jag! Jag ska kämpa den här gången, på riktigt. Jag känner det, det här är min chans. Träningssuget är enormt efter sjukperioden på över 2 månader. Nu sablar i mig ska jag visa mig själv vad jag kan, och jag ser fram emot varenda svettigt pass, varenda tung löpvända, varenda minut av träningsverk och varenda gång jag kommer ett steg närmre det jag så länge drömt om. Men först, några timmars sömn. ♥

dark shadows



17.13. Ska ta dra på mig en varmare tröja, ta mig ut till bilen och köra mot stan. Möta upp Julia & Jasmine, det blir bio ikväll! Perfekt i det här tråkiga, kalla ruskvädret som verkar fastnat över vår stad. Hade gärna följt med dem för en bit mat nu innan, men har spenderat timmarna med ett rejält mellis, jobbsök och lite andra "måste-göra-grejer" som jag nu, nöjd, kan bocka av listan. Nu ser jag verkligen fram emot att sjunka ner framför vita duken och försvinna in i en (förhoppningsvis) riktigt bra film.

måndag 14 maj


Det känns som att någon fyller år idag, någon som jag borde säga grattis till.. Hm. Undrar vem? Måste ta reda på det! Idag är det en väldigt trött morgon. Kan inte riktigt slita mig från sängen även fast jag verkligen borde. Väljer en gammal bild, med lite mer färg och pigghet än vad den här morgonen bjuder på. Regnet kommer nog när som helst, och jag ska vara ute några timmar på jobbet, jag skulle gärna spola fram tiden. Spola snabbt, och stoppa vid tvåtiden, när jag kommit hem och har en lugn eftermiddag framför mig. Hoppas ni får en fin start på veckan! ♥

fredagseftermiddag



Har slagit mig ner vid mitt fina skrivbord, med lite mellis vid sidan om datorn. Timmarna på jobbet fick snabbt, och nu är vi framme vid helg. På måndag ska jag prova att vara i en annan klass, en etta istället för i fyran (som jag är i nu). Men det var detsamma just nu, om några timmar ska jag och v iväg till våra fina vänner och se hockeyn. Det blir en mysig kväll ♥ Förresten, ska pyssla med en liten överraskning. Håll utkik! Kram & trevlig helg, fina ni.

if this is the last song




Idag har det regnat. Hela dagen. Jag har däremot inget som helst emot vädret just nu. Bästa Julia, regnjackor, många skratt och smarriga jordgubbar gjorde eftermiddagen och kvällen alldeles perfekt. Vi släpade med oss en stor filt och tog oss till ett par favoritställen, och hittade några nya. ♥ Bilderna från den här utflykten bjuder jag på senare, istället får ni tre gröna från helgen. Hoppas att ni haft en fin onsdag, trots regnet!

ohhhyeah / kvällsmatspicnic & en underbar kväll






OHHYEAHH. det sammanfattar liksom den här eftermiddagen/kvällen riktigt bra. Jag mötte Julle vid fyratiden, vi fick för oss att det var dags för en rejäl picnic, fyllde en ica-korg med godheter, åkte hem och drog på oss varma kläder, packade varsin väska och möttes sedan i byn, vår älskade by ♥ Det blev en megahärlig kväll, att äta utomhus, på en brygga vid vattnet, i en skogsglänta eller på en fotbollsläktare (vi flyttade runt lite under kvällens timmar) är så mycket godare än att äta inne vid köksbordet! Vi cyklade planlöst omkring och, som alltid, skrattade, pratade om allt och inget, önsketänkte och bara njöt av att vårens värme är här. Tack för en ohhyeaahh-ig kväll! Det här får vi göra om (imorgon).

down by the lake,

so call me, maybe


Morgontimmarna är väldigt långsamma idag. Det känns dock som att min långa sjukperiod börjar gå mot sitt slut, vilket gör mig lättad. Jag hade tänkt jobba idag, men fick reda på att jag var ledig, så jag tackar gladeligen för en extra dag av återhämtning. Solen skiner, när jag piggnat till lite mer, fått frukost i magen och känner mig redo så ska jag ta mig ut i värmen. Hoppas på en härlig dag ♥

shine a light





I två dagar har jag pysslat med mitt älskade rum, igår kväll blev jag klar. Jag har rensat gaderoberna och byrån och gått igenom allt - verkligen allt! Det känns skönt. Innan var det väldigt mycket svart och rött här inne, nu är det mer vitt och grått. Jag älskar verkligen mitt ljusa, fina rum ♥ (jagkommeraldrigflyttahemifrån,hehhheh).

tredje maj tvåtusentolv


Vädret är inte alls lika underbart som det varit de senaste dagarna, och tydligen ska det inte bli bättre mot helgen heller. Den här veckan är jag hemma från jobbet, har bestämt mig för att bli frisk på riktigt nu. Kosta vad det kosta vill, typ. Jag orkar inte vara sjuk längre. Så, jag hoppas verkligen att jag mår bra till nästa vecka..