from above

 Jag har hundratals bilder från lördagen, det är nästan det enda som snurrar i mitt huvud, det känns som att jag kunde inte bry mig mindre om vad någon annan gjorde i helgen, för jag flög luftballong. Där uppe var allt perfekt, som att alla världens problem var lösta.

i'm not afraid to keep on livin'

Vilken underbar start på veckan jag hade igår! Fixade två arbetsintervjuer på förmiddagen, åt lunch hos Ellinor, fick äntligen snöra på mig skridskorna igen och till kvällen blev det glögg, pearl harbor på tvn och det bästa sällskapet. Nu har jag nyss kommit hem från en fin dag med Adam, spotify spelar gamla godingar och senare möter jag upp Julia för en riktig slapparkväll. Härlig tisdag!

sweet home

Att spendera en av kvällens timmar, liggandes på sängen med framkallade foton framför sig, mysig musik på spotify och huvudet fullt av luftballongsminnen är ganska så skönt. Imorgon ska jag köpa ett nytt album att klistra in bilderna i. Sov gott!

2000

På lördagsmorgonen ringde klockan 5.45, drygt en timme senare mötte jag Ellinor vid fallskärmsklubben. För första gången någonsin i Sverige, skulle två luftballonger upp bredvid varandra, med fallskärmshoppare som föll från 2000 meters höjd. I väntan på perfekta väderförhållanden var det bara att hålla tummarna, och mot eftermiddagen blev det äntligen dags. Vad kan jag säga? Det var sjukt! Där uppe var det alldeles tyst, det var kallt och det var framför allt vackert! Att vi landade på ett kalhygge och fick dra ballongen genom det, över en åker och packa ihop allting efteråt gjorde det hela till en ännu större upplevelse. Då har jag inte ens nämnt de två killarna som hängde i rep under ballongen, som de sedan skar av med kniv, för att falla fritt ner mot marken. Vi var lyckliga efteråt, men det går inte att beskriva hur det kändes. Vi vill bara upp igen!

morgonfrost

Vaknade tidigt och somnade om i morse, andra gången jag vaknade strålade solen över en glittrande by. Veckans sista dag är här, inga speciella planer förutom en hockeymatch att titta på, och några bilder att redigera. Fin söndag på er!

get dressed

Torsdagen är här, vilket är min sista hela dag i Skellefteå för den här gången. Jag gillar att vara här uppe, men jag har roliga planer som väntar på mig där hemma. Jag hoppas bara att det inte dröjer alltför länge innan jag får andas norrlandsluften igen.

10:32

free words

Därhemma har jag ett par block med helvita sidor, ett i trälådan vid sängen och ett i bokhyllan. De fylls sakteligen med fria ord, skisser, inklistrade biobiljetter eller speciella foton. Det är skönt att låta tankarna gå hela vägen från huvudet, ut i armen, genom pennan och ner i papperet. Och det är spännande att bläddra tillbaka genom åren....

jag lovar och jag svär

En skön springtur med lätta steg och riktigt bra musik, en stund i ishallen när Skellefteå tränade, en skål müsli, två inskickade jobbansökningar, ett glädjande mejl och även fast jag varit sugen på godis hela dagen har jag inte ätit något onyttigt.

black love

Nu är hösten, kylan och snart vintern här, här ser ni vad som kommer pryda mina fötter när frosten gnistrar på backen. Ibland tänker jag att jag har för många skor, fast sen övertygar jag mig själv om att jag inte alls har det.

up north

Hej kompisar! Igår morse vid sjutiden packade jag och pappa in oss i bilen och körde de 70 milen upp till våra fina i Skellefteå. Gårdagen bjöd på en mysig fredagskväll och idag har vi både hunnit med en runda på stan, med pannkakslunch och inköp av skinnhandskar, och hockeymatch i Kraft arena. Tyvärr fick vi gå därifrån med förlust, men hockey är alltid hockey, och bättre underhållning får man leta länge efter.

onsdag

Äntligen! Nu är dagen jag längtat efter här! Med en härlig frukost vilandes i magen ska jag börja göra mig i ordning, utflyktsdag med Julia väntar. Vi har lite planer men vi kan hamna vart som helst. Dagar som den här gör mig lycklig.

keep fallin'

Medan regnet fortsätter att falla där ute, känner jag hur tröttheten kommer smygandes. Tisdagskvällen bjöd på ett sent ispass och en härlig stund med tjejerna. Nu ser jag fram emot att vakna upp till den efterlängtade onsdagen!

a place to be

 
Min dag började när alarmet ringde klockan 6, trodde att jag aldrig skulle klara av att ta mig upp ur sängen. Arbetsdagen gick snabbt, och vid fyra var jag hemma igen. Improviserade ihop en risotto som nu mättat magen fint. Låter maten sjunka medan jag klickar runt här på datan...

pink sky

gif animator online
Min första gif får en plats här, även fast den blev långt ifrån lyckad. Kvalitén har mer att önska, men jag pysslar vidare, till slut går det...

söndag

Morgonens ispass är avklarat, det känn skönt i kroppen och med lite mellis i magen är det nu dags att möta upp Julia. Eftermiddagen bjuder på regn och höstkyla, ta hand om er så hörs vi till kvällen!

last words

Hej kompisar! Dagarna rullar på och jag fyller dem med träningspass, fikamys, stickade tröjor, skridskoåkning, filmkvällar och cykel-
turer i mörkret. Idag har jag beställt framkallning av 100 foton från den senaste tiden och spenderat kvällen med bästa Julia.

rättvik

I fredags åkte jag och Julia till rättvik, höstmarknadens första dag bjöd på kyliga vindar och en trevlig förmiddag. Vi gjorde några fynd, så som den här mysiga tröjan och en vacker ljuslykta. När våra fingrar och tår frös alldeles för mycket styrde vi hemåt igen..

80

Lördagen var en fin dag, farmor och farfars hus fylldes med släkt, vänner och familj, sång, vackra ord och överfyllda kakfat. Min fina farfar firades från morgon till sena kvällen, och jag hoppas att han minns dagen med glädje. Grattis igen! ♥

a new day

Ännu en alldeles ny dag. Att vakna varje dag och ha möjligheten att göra något av dygnets ljusa timmar, som får oss att somna med ett leende. Att ligga kvar i sängen medan solen stiger på himlen, äta en god frukost och redigera helgens bilder. Att känna sig lugn, att bestämma sig för att ta en dag i taget. Att lägga alla tankar åt sidan för att kunna leva fullt ut.

in the right time

Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Jag får inte ordning på mina förvirrade tankar. Det enda jag vet är att det kommer ta tid, och att jag tillåter mig själv att ta den tiden jag behöver. Jag kan inte leva på låtsas, jag vill köra mitt race, här och nu. Tids nog kommer jag inse vad som är rätt för mig, och vad som är meningen med allt det här. Om någon timme hämtar jag upp elli, och bara framtiden vet var vi hamnar.

free fallin'

Jag trodde att det skulle kännas annorlunda. Alla känslor exploderar och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag önskar att jag kunde bestämma hur jag skulle känna. Allt är svårt. Jag vill kunna sortera alla tankar och förstå mig själv. Jag antar att sådant kan ta tid. Jag vill veta hur framtiden kommer se ut, samtidigt som jag bara vill springa framåt, så fort jag kan, utan att vända bakåt. Jag vill falla fritt samtidigt som jag klamrar mig fast. Jag vill inte göra fel, men jag vet inte vad som är rätt. Allt är svårt. Utom att gråta.

mornings like this

En skål med yoghurt, hasselnötter och kokos, ett glas juice, dimma utanför fönstret och en filt över benen. Morgonens timmar har försvunnit i ett antal jobbansökningar, lite tvtittande och ett sånt här skönt höstlugn. Nu byter jag om och går ut i kylan en stund.

höstlöv

Fångade några gula björklöv på bild, hösten är så vacker. Längtar tills det blir en sån där dag med blå himmel, lysande sol och kyliga vindar. När trädens alla färger verkligen gör mig lycklig, när mössan värmer och när luften känns så där ny och oanvänd som den bara gör under den här årstiden.

black&white

Jag såg fram emot en riktig pysseldag idag, göra iordning i gaderoben, fixa på rummet, fota lite nytt, fota hösten, läsa i böcker och bläddra i tidningar. Min energi är obefintlig och mitt huvud snurrar. Jag la mig på sängen och skulle bara vila huvudet mot kudden några minuter, minutrarna blev timmar och det fortsätter dunka där inne.