sunday feeling

Hej alla fina! Det tog en lång stund innan mina ögon ville öppna sig helt i morse. Igår spelade jag säsongens första match, jag är nöjd trots förlust. Kvällen spenderade jag med två favoriter i soffan framför en HP film. Måste kila, ny match idag. Vinstsuget är stort och jag känner mig laddad till tusen. Nu kör vi!

vackra valter

Igår spenderade jag eftermiddagen hemma hos min fina vän Madde. Blev bjuden på en ruskigt god kladdkaka, mysiga stunder med mitt favoritbarn och några timmars härligt snack vid köksbordet. Innan jag åkte vidare passade vi på att ta några höstbilder på underverket, det blev över femhundra bilder, han är bara för söt! ♥

just as life

livin' on a prayer

Regner fortsätter att falla, och det här är en sådan där dag som jag skulle kunna stanna i sängen hela dagen, redigera mina bilder, läsa favoritbloggarna och låta spotify fortsätta spela en salig blandning av all bra musik.

breakfastmusic

Godmorgon! Regnet smattrar på fönstret den här morgonen, jag har värmt mig med en kopp te och en stadig frukost. Den här onsdagen har jag längtat till länge och nu är det äntligen dags att komma igång med dagens planer. Kameran hänger med, vi får höras ikväll!

i'll be there

Hej på er! Ville bara kika in en snabbis innan jag ska iväg på zumba. Det blir första passet på väldigt länge, med ny instruktör och nytt ställe, det ska bli spännande! Jag längtar redan lite tills efteråt, när jag förhoppningsvis är så där skönt trött och slut i kroppen. Nej, nu måste jag cykla iväg, vi hörs senare!

sundborn

Förra veckan åkte jag och Magda till Sundborn, bara för att det är fint där. För att det finns gulliga hus, fina vattendrag och en butik med fina saker som det jobbar en surtant i. Vi köpte inget.

den kalla kvällens färgstarka löv

Nu är hösten här, trädkronorna börjar skifta i vackra färger, morgonens kyla biter lite lätt i kinderna och månen visar sig redan på eftermiddagen. Ljusen tänds i fönstret, de stickade tröjorna används flitigt och kopparna fyllda med varmt te blir fler. Jag älskar det. ♥

the end of last week

Jag hade en perfekt helg. En Juliafredag som blev bara bättre hela kvällen, många skratt, god mat och glada minnen. I lördags var jag nära min fina hela dagen, jag blev bjuden på en underbar trerätters och en varm famn att vila i medan den nya Falkfilmen visades på tvn, jag somnade gott och vaknade utvilad och sugen på en heldag fylld med hockey. En riktig glädjehelg som kickstartade min höst.

fyra ♥

 
Idag har vi haft varandra i fyra år. Den 22 september 2008, det var en måndag. Idag är det lördag och vi ska laga någon god mat, tända ljusen på balkongen och ha en riktigt bra kväll. Så många skratt, så många vackra minnen. Jag älskar dig, min bästa ♥

motsats

Jag vaknade upp till en regnig dag, allt är grått och blött. Bjuder på bilder av motsatsen, för att glömma vädret en stund. Gårdagen var härlig, hämtade upp Julia, åt en riktigt god sallad, snackade massa skit, åkte runt och bara skrattade. En riktigt bra kväll.

right now

Efter en dag bestående av en vacker morgondimma, målarjobb, roligt sällskap och gott mellis, är det snart dags för middag. När maten sjunkit i magen, möter jag upp Julia för en kväll av roligheter. Vad vi hittar på återstår att se.

write about it

Hej på er! Direkt när jag kom hem idag, tog jag fram mina pennor och mitt kladdblock och bara lät orden skrivas, bilderna ritas och stämplarna stämplas. Flera sidor gick åt, det var längesen jag kände mig så där kreativ. Inte för att resultaten blev så fina, men ändå..

the weather

Ena stunden regn, andra stunden solsken. Eftermiddagen kommer att spenderas utomhus tillsammans med Magda, förhoppningsvis kommer jag hem med kameran full av nya bilder. Det blir en härlig onsdag, och om exakt en vecka har vi ännu en rolig dag inplanerad..

the morning of today


Det är en sån där grå morgon idag, allt är grått. Laddar inför dagen med en kopp te och den varma tröjan. Om en timme är jag på möte i stan, och till kvällen hämtar jag upp några av de bästa. En kväll med laget, hockey, snack och skratt väntar. Fin tisdag på er! ♥

i made it

 

Jag har en så skön känsla efter kvällens springtur, både fysiskt och psykiskt. Jag sprang längre än jag trodde att jag skulle orka, även fast benen var tunga. Men den lätt andningen och den svala höstkvällen gjorde att jag fixade det. Äntligen!

deep blue sea


Eftersom ni gillade de förra undervattensbilderna, så bjuder jag på fyra till. Det var så härligt där vi var, och om man simmade ut till udden så blev det djupt väldigt snabbt. Vi såg bläckfiskar där nere, det var häftigt! Jag längtar tillbaka, hela tiden..

moments like this

Efter en riktigt god middag drog jag fram en sån där riktigt varm, stickad tröja, höstens första tumvantar och cyklade för att möta Julia i byn. Att sitta så där, på vår favoritbrygga, medan kvällen blir natt, luften blir kallare och himlen blir allt mer stjärnklar, det är livet. Det är frihet och det är våra liv. Här och nu. Att ha en sån där bästa vän, att prata med allt om. Om att vara så jäkla liten i universum, hur satelliter fungerar och franskan på högstadiet.

stripes


Två randiga som har fått flytta fram lite i gaderoben, det är roligt när man hittar gammalt bortglömt, som knappt blivit använt. Det är som gratisshopping. Jag tror att det kommer bli en randig höst för min del.

slowly changing

Hej kompisar! Vill bara säga att det ser hemskt ut här inne just nu, håller på att ändra menyn lite. Till det bättre (hoppas jag), kände att det var dags för något nytt. Hinner inte göra klart, fortsätter till kvällen. Håll ut i röran tills dess. Vi hörs!

morning light


Veckans fjärde morgon startade ungefär så här, solen lyser in genom fönstret och min mage är skönt mätt. Förutom att skicka in några ansökningar, ett träningspass och någon timme i solen så har jag inga planer för dagen. Fin torsdag på er!

it's a long day

Efter ett skönt intervallpass och middagen vilandes i magen har jag krypit upp i sängen med datan i knät. Ett skönt avslut på veckans första dag. Om några minuter ska jag & familjen fortsätta kvällen nere i soffan framför vår nya favoritserie, Lillyhammer.

mixed

Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med v, ellinor & andré på O'learys, god mat och härligt prat blev helgens startskott. Vi fortsatte kvällen på bion och gick förvirrade därifrån efter att ha sett The bourne legacy. Lördagen bjöd på födelsedagsfika och i morse var det äntligen dags för ispass igen. Efter några timmar i hallen åkte jag hem till Adam, som jag har saknat hela sommaren. Allt det här, plus stunder med min fina, har gjort det här till en riktigt bra helg.

down by the lake


Lite så här såg det ut i lördags, när jag och v köpte pizza och tog med oss till sjön. En vacker kväll med värmade solsken, det finaste sällskapet och den där underbara helgkänslan. Det är stunder som dessa man minns med ett leende på läpparna.

walk it off

Solen lyser, den nyköpta träningströjan är på, musiken är härlig och jag snörar på mig skorna för en långpromenad och lite styrka. Fredagskänslan är skön, och förkylningen börjar släppa. Det här kommer bli en bra dag!

i love you


Tänkte att jag kunde visa er lite hur jag har det här hemma. Jag älskar mitt rum, min del av världen. Här är det alltid lugnt, här fotar jag, skriver, ritar och pysslar. Här planerar jag, här är jag mig själv. Jag läser mycket, jag sover gott och jag har utsikt över min favoritplats här på jorden - min by, mitt hem.

waterproof

Med oss till Rhodos hade jag en nyköpt undervattenskamera. Kvalitén var inte riktigt vad jag hade hoppats på, men det är ändå kul att kunna föreviga hela semesterdagarna, både under och över ytan. Det var härligt där nere, bland fiskar, klippor och salta kallsupar.

mammas dag

Grattis på födelsedagen, min favvomamma! ♥ Om jag kunde så skulle jag sudda bort molnen från himlen för att ge dig solsken och värme. I övrigt så är det här en ganska seg tisdag, det händer inte alltför mycket. Förutom att jag har setat vid datorn alldeles för länge.

with every breath

vitt


Den här vita väskan är ännu ett av fynden som fick följa med hem från veckan i norrland. Har hunnit kika på den flera gånger under sommaren, så när jag hittade den för halva priset var det inget att fundera på.

black & white


En helg går alltid så himla snabbt. Har spenderat de flesta timmarna tillsammans med min fina, men även några med bästa gänget uppe i ishallen. Dagarna har varit en härlig mix av sommar och höst, utflykter och lugna kvällar, god mat och födelsedagstårta. Gillar!

greatest daddy



Kikar bara in för att säga hej. Idag är det pappas dag, vi firar med tårta och solsken. Grattis världens bästa papps ♥ Vill även säga grattis till Lovisa, som blir tonåring idag. Det här är en bra lördag, vi får helt enkelt höras lite senare!