väskan fylld med diamanter men du vill ha guld

dreaming about the things that we could be

Det finns så mycket & så många som jag saknar, av olika anledningar, ibland undrar jag hur det kunde blivit om allt inte varit som det är. 

where my words are the world

I drömmarna har ingenting förändrats, där är allt som det var förut. 

i'm not in love with the thought of having you so far away

let the beat break it down

nothing will drag you down

Drömmer mig bort ett tag & njuter lite av känslan att inte kunna avgöra gränsen mellan fantasi & verklighet. Låter tankarna leta sig långt bort från nuet, in i framtiden & tillbaka i tiden till sådant som etsat sig fast i minnet.

and all i want is the taste that your lips allow

Det blir mörkt på kvällarna nu & även fast det inte är kallt ute så känns det att hösten närmar sig. Nattluften är frisk, nästan som ny. Det är stjärnklart ikväll & dimman vilar över åkrarna, jag såg en stjärna som föll & önskade mig något medan mitt redan stora leende växte.
Inatt somnar jag med en fin känsla i hela kroppen. 

but i'm into you

Vaknade av en gosig kram från liten, tog en cykeltur i regnet, fascinerades ännu en gång av intensiteten på Skellefteås isträningar, åt fil med blåbär till frukost & vill kanske inte alls åka hem i eftermiddag.

bara bra

Skellefteå är bra, bara bra. Sol och havsbad, glass och skratt, ishall och skridskoåkning. Skellefteå aik och rysningar på hela kroppen, löparglädje och soffmys, glädje och glädje och glädje. Här trivs jag bra, bara bra.

hey north dakota, i think i love you

Moln är bra. Gavin DeGraw - Best I ever had är bra. Att vara på väg till Skellefteå är bra. Måndag är bra. Sommar är bra. Du är bra.
 

den känslan

Helvete vad jag längtar.

it's where my demons hide

Hur ska man någonsin kunna veta vad som är rätt? Jag vill inte ångra mig. Jag blir rädd varje gång framtidspaniken tar tag kring min hals, håller fast tills det bränner i ögonen. Rädd att göra fel. Rädd att misslyckas. Det skrämmer mig att inte veta vad jag vill, att inte veta vad som kommer hända och att inte veta när allt det här kommer att kännas lite, lite bättre.

guided by a beating heart

I tried carrying the weight of the world, but I only have two hands. I hope I get the chance to travel the world, but I don't have any plans. Wish that I could stay forever this young, not afraid to close my eyes. Life's a game made for everyone, and love is the prize.
 
/avicii - wake me up

closeness