shine on

Tänker bara på bra saker & fina minnen, sådant jag längtar till & platser jag drömmer om. Somnar glad. 

god jul ♥

 

perfect day

Ibland när vi pluggar känns det inte som att vi pluggar över huvud taget, undra om det är för att vi spelar monopol istället? Och kokar kola hos farmor, gör julgodis och pysslar med småkusinerna, dricker varm choklad och äter limpa. Kan det vara därför? (Väldigt bra dag).

du får mig att sakna sådant jag inte minns

Längtar ihjäl mig efter snön och hatar att inte kunna träna pga hjärnskakningen. Vill vara frisk och kunna göra det jag älskar. Glädjer mig åt att jag & Magda åkte till Julia i Göteborg i helgen och hade det hur mysigt som helst.

heartbeats

Gjorde ischoklad härom dagen, trodde att det var supersvårt. Trodde uppenbarigen fel som fan. 

11/12

through the dark

En tro på något, något större än vardagen, en tro på att leva här & nu, njuta av varje andetag. En tro på att skapa något, en tro på mig själv & på att göra det rätta. Ett hopp om framtiden & att det som komma skall är något att sträva efter. Ett hopp som påminner om att aldrig ge upp. En kärlek till varje dag, till livet & till dem i min närhet. Ett löfte till mig själv hänger kring min hals.

we are on fire

Gav den där slarvpellen till lillebror ett "nytt" rum igår, det blev fint. Idag ska jag till skolan, det var längesen. Minns knappt vart den ligger...

sorry if i say i need you

Sorry if i say i need you, but i don't care, i'm not scared of love. 'Cause when i'm not with you i'm weaker, is that so wrong, is it so wrong, that you make me strong?
 

don't forget where you belong

Tar med mig hjärnskakningen till Leksand & spenderar dagen med mina hockeytjejer, en heldag med tre ispass & gästspelare från landslaget var planerat. Nu måste jag hålla mig utanför isen, men får vara glad över att i alla fall kunna vara på plats.

i wouldn't let you down

på ett dygn

words