problem

Det har hänt något här. Allt har hoppat fel och jag förstår inte. Blir helt förvirrad. Orkar inte just nu.

breathe in

Jag vet inte vad ni tycker, men att komma ur sängen i tid på morgonen, ta sig ut på sjön och njuta av att kylan biter i kinderna, frosten gnistrar och att solen stiger på himlen, det är lycka för mig. Fin fredag på er!

shining bright

If this is what we got, than what we got is gold. We're shining bright and i want you, i want you to know.

black one

 
Den svarta boken rymmer tankar, minnen, texter och bilder. Biljetter, skitsnack, listor och citat. När virret i mitt huvud blir alltför rörigt, låter jag orden fastna på papperet i stället.

fight my way

Heaven light a way for another, let me ease the pain for a fallen. We are on our way so much stronger, heaven light the way for another. And he feels no deception in his head.
 
/volbeat - light a way

stuck in her daydreams

Solen väckte mig imorse, låg kvar bland täckena en stund inna jag tog mig ut på sjön. En timme under klarblå himmel, med bitande kyla i kinderna och knarrande snö under skorna gjorde mig alldeles lycklig. En efterlängtad frukost med kokta ägg och fin musik blev förlängningen på en riktigt bra morgon. Har fått iväg några ansökningar och nu tänker jag lära mig fler ackord på gitarren.

brusigt

Brusiga bilder, brusiga tankar. Livet bjuder på fan så mycket fler frågor än svar. Försöker lugna mig med att tänka på allt det fina jag har, lyssna på låtar som handlar om att aldrig ge upp och intala mig själv att allting kommer att lösa sig tids nog.

life

Dagarna går och veckorna passerar. Helgen var ett enda stort njut och även fast jag är mer förvirrad än vanligt så tror jag att jag börjar få ordning på tankarna. Söndagens bortamatch slutade i förlust efter förlängning, men lyckan över att vara på isen väger tyngre än siffrorna.

dreams

'Cause dreams aren't meant to be just dreamed and hearts aren't meant to be broken. Promises are meant to be hold and goals are meant to be fighted for. Life is our promise and time is a precious thing .

2012

52 veckor, mitt tvåtusentolv gick snabbt! Jag har jobbat en del, som resurslärare och hos pappa, jag har lärt mig att springa längre sträckor och jag har köpt min första egna bil. Lillebror har vuxit, blivit lång och börjat gymnasiet. Sommaren regnade bort men min födelsedag var soligt perfekt. Jag har varit mycket med finaste ellibelli, letat loppisfynd, ätit enorma mjukglassar och haft perfekta soffkvällar. Värmen på Rhodos gjorde sommaren underbar. När hockeysäsongen började var jag taggad till tusen och träningen har gett resultat. Jag har varit till våra fina i Skellefteå två gånger, flygit inrikes för första gången, lärt mig leva i nuet och att uppskatta det lilla vackra. Jag har varit lycklig, alldeles pirrig av förväntan och glädje, jag har varit förvirrad och ledsen, arg och förtvivlad. Sommarkvällarna på bryggan under natthimlen med snack om livets viktiga, och oviktiga, frågor tillsammans med jullä gav oss glädjerus. Jag har skrattat mycket med mina bästa, jag har fotat mindre än vanligt, thilda började spela hockey och jag är glad att jag hittade henne. Jag har antagningsprövat till försvarsmakten och jag har blivit tryggare i mig själv. I början av året såg jag Gavin DeGraw på annexet, vilket fortfarande är svårslaget. Jag har besökt huvudstaden sju gånger och vi var till gröna lund med laget. Jag har vävt två trasmattor, målat i farbrors kök, haft utflyktsdagar, blivit mer spontan, fått ljusare hår, hittat mängder med ny, bra musik, haft iphonen i ett helt år utan krångel och lagt tid och energi på sådant som verkligen betyder något. Jag flög luftballong med ellinor, och vi insåg ännu en gång hur mycket livet betyder, vad som är viktigt, att det finns något mycket större och att världen är vacker från 2000 meters höjd.