lay me down

Vissa dagar har man inga planer alls. Idag är en sådan dag. Träningsfritt fram till kvällen och inga måsten, söker jobb och funderar på att gå på loppis. Längtar tills imorgon och är lite sugen på choklad.

21

Om det var gott att fylla år? Yep. 29 juli bjöd som alltid på en riktigt varm & mysig dag. Alla fina var här & jag njöt från början till slut. Kvällen förlängdes på altanen med Thilda, Julia, Ellinor och Adam, vi tog ett kvällsdopp i solnedgången och gick en andra omgång på fikat. 

another wave in the ocean

Fick en bra idé idag, tänkte att jag borde simma till farmor & farfar, så det gjorde jag. Pappa paddlade med mig, jag simmade 7 kilometer & det gick faktiskt hur bra som helst. Tyvärr var det ingen hemma när vi kom fram, men vi badade en stund & kände oss ganska nöjda över prestationen.

vi kommer att minnas sommarnätterna och solen som värmde

Att planera en roadtrip mitt i natten och fara mot havet på morgonen, utan att ha någonstans att bo men med inställningen att allting löser sig, kändes i fredags som en ypperlig idé. Vilket det var. Bjuder på telefonens halvimponerande bilder och glädjer mig åt att ha haft världens bästa Göteborgshelg med världens bästa Julia. Jordgubbar, nattpromenader, nya ställen, havsvatten, solsken, enorma bullar, god mat vid hamnen, massor av skratt och inte ett enda misstag (helt oväntat).

ni är som guld

Man kunde ju ha haft en sämre söndagskväll, om vi säger så. Magda, Julia & Thilda kom förbi, grillen tändes, kubbet spelades, maten smakade gott och skratten var härliga. Mot skymningen doppade vi oss i sjön och när det nästan börjat ljusna igen kröp vi ner och lät småpratet bli till tunga, sovande andetag. 

we'll be counting stars

Behövs det ens ord? Nej. Du gör mig glad ända inifrån och ända ända ända ut.

keso

Idag slog kesosuget till. Rejält. Och hallelujah sweet baby jesus vad gott detta var efter två timmar på gymmet. Magiskt.

höga kusten

Efter en vecka i norrland är kameran fylld med över 1000 bilder. Här är några från ett av stoppen på vägen upp, ute vid havet var vattnet iskallt och klipphällarna vackra. Vägarna var slingriga men utsikten gick inte att klaga på.

you know what they say about the young

 
/rusted root - send me on my way

of all the faces

Jag längtar efter dig.
 
/one republic - if i lose myself