run for it

 
 
Det går liksom bättre och bättre och det är roligt. 1,2 mil idag utan att vilja stanna. Det glädjer mig.

moments

Idag har jag skrattat mycket på jobbet, badat i sjön, märkt trevliga resultat på gymmet, ätit en stor glass i solskenet, pussats med kattungen, insett att jag har total bildbrist på datorn, varit glad, varit varm och lagt mig i sängen med en fin känsla i kroppen.
 

i want a million different voices speaking

Det här har man ju bara längtat efter typ sedan man lämnade rummet i morse. Vissa dagar känns det som att tröttheten är obotlig. Tackar för en riktigt bra dag, stänger ögonen och låter tankarna virra fritt. Sov gott!

just searching for a world with some soul

Det finns saker som är goda, sedan finns det platser som gör sakerna ännu godare. Det finns en tjej med isblåa ögon som gör det hela bättre och det finns låtar som spelas om och om igen utan att bli uttjatade. Det finns kvällar som verkar meningslösa men som blir så mycket bättre när allting stämmer.
 
/bruce sprinsteen - radio nowhere

dinner

Magiskt goda kycklingfiléer, curryyoghurt, avocado & melon mättade min mage efter två timmar på gymmet. Och att äta kvällsmaten utomhus gör liksom alltihopa ännu godare.

off to

Söndag förmiddag, gråmulet ute och fluffigt täcke inne. Gymmet kallar och resten av dagen är oplanerad.

when the days are colder

Jag vill tillbaka.

midsommarafton

i woke up with the sun

En vecka fylld med skratt, värme & saltiga kallsupar. Sju underbara dagar i Alanya tillsammans med Thilda. Vi har ätit massor med gott, kikat på fiskar under vattnet, läst böcker i solen, spelat kort på golvet, spanat på grannar av olika slag, gått på marknad, fått bruna ben, setat på balkongen medan mörkret lagt sig över hustaken, pratat om allt mellan himmel & jord & samlat på oss mängder av minnen. ♥

snart är jag inte här

För snart är jag där. I det klarblåa vattnet, under den molnfria himlen med den värmande solen. Turkiet väntar på mig och Thilda nu och om ett par timmar är vi på väg.

love

Men hej hallå, vadå grymt bra sommardag? Lycklig.