det blir så bra

Alanya 11 juni med Thilda. Spontanbokat & klart. Jag längtar bara såhääääääääääääääääääär mycket!

you better be fast

En ljummen sommarkväll, riktigt bra musik, norrlandsluft & nya springskor gjorde kvällens löptur mer än härlig. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle säga det här; men det är skönt att springa.

skellefteå

Jag njuter. Har inte mycket mer att säga än så. Dagarna fylls med solsken, skratt, målning, promenader & lek. Den underbara sommarvärmen & de ljusa nätterna gör inte saken sämre. Inte sällskapet heller för den delen. Jag trivs här.

imorgon

Jag är så dålig på att packa. Varje gång tänker jag att jag ska göra det ordentligt och i tid. Men inte. Än så länge har jag bara lagt lite kläder i en hög på golvet och vart väskan är har jag ingen aning om. Imorgon bitti åker jag tillbaka till Skellefteå.

21 maj

Mättade magen med min favoritfrukost idag. Eller inte bara favoritfrukost, mer favorit över huvud taget. Kvarg, kiwi, hallon, banan, äpple, kokos och en näve blandade nötter. Nu känner jag för att skriva en sång, fast justja. Jag vet ju inte hur man gör sånt.

every moment

Ja, det kommer bli så. Men lugn bara lugn madre och padre. Det är inte på g. Än. För stunden nöjer jag mig med att drömma, fundera och inspireras. De är vackra att titta på och jag vill känna mig tusen procent säker innan jag gör det. 

if i could take away the pain, baby i would

Thankful for what you gave me but destroyed by the feeling that you're the only one to make me feel that way. And that you'll never do it again. Thoughtful of how I can make you see that I want to take this away. Like sunshine in the rain.

i’m talking to you every night more than i should do

 

you tell me how i can fly away

Hemma. I onsdags åkte jag & lillebror till de bästa i Skellefteå & guldstaden har bjudit på en riktig må-bra-vecka. Äventyrsbad, härliga promenader, mysigt väder, en glad tremänning, lekland, god mat & härliga skratt gjorde dagarna riktigt fina. Grabben flög hem i lördags & idag körde jag de 70 milen hem, nu är jag trött i både huvud & kropp. Ett par timmar på gymmet med Jullä, en kvällspromenad & hockey på tvn gjorde kvällen. Nu är det godnatt!

i stared up at the sun

Helgen var från början till slut helt ultimat. Jag har sovit hos Thilda, skrattat tills jag inte fått luft, kört bil på nätterna, varit i Stockholm, sjungt nationalsången tillsammans med ett fullsatt Globen innan matchen i lördags, gymmat, ätit fyrarätters tillsammans med trevligt folk, varit på marknad, sprungit längre än jag trodde att jag orkade, hittat några nya härliga låtar, njutit av solskenet och varit sådär bubbligt lycklig.

& solen värmde

Om det var gott med kvällsmat idag? Japp.