do it

Sängen var extra skön imorse, så att trotsa täcket för en springtur i motvind och småregn kändes inte alls lockande. Men så här i efterhand kan jag bara säga att det var värt det. Underbara, efterlängtade torsdag, nu kör vi!

dream with me

Har en hel lista med saker jag ser fram emot just nu, matcher, utflykter, äventyr, personer jag längtar efter, ställen jag ska till & allt det där andra, som snön, julen & de stjärnklara vinternätterna.

hey, you make me

Svartvita roadtripminnen, en tidig höstsol och gobitar som fyller mina dagar med sådant man blir lycklig av.

lover of the light

Det är jävlar i mig vackert ute idag! Klockan ringde 5.45 & jag gick upp som en riktig människa. Frukost, & morgontrafik, kände mig verklig. Kom till och med fram i tid, hallelujah. Det här är en toppendag.

i wanna free fall

Lyssnar på free fallin' & drömmer mig tillbaka till den mäktiga känslan under ytan, där det är omöjligt att nå botten & tystnaden känns trygg. 

önskelistan

Vill spela match, äta hotellfrukost, kramas med lillebror, gosa med Lovaliten, åka till Skellefteå & höra snön knarra under skorna.

california

Vill egentligen bara påpeka att det här har varit en väldigt fin fredag på många vis. Avslutar på ett av mina favoritsätt, uppkrupen på sängen med mysig musik i hörlurarna. Tankar, drömmar och funderingar snurrar fritt och jag mår faktiskt bra.

i've been dreaming of you

 
/bodrum stad & camel island

.

choklad

Allt för att slippa pluggandet en liten stund...

07.10.13

Mahh. Höst är mysigt & den mörka kvällsluften är min favoritluft.

tomt inuti

Idag är en tom dag. Jag är tom. Jag är helt färdig. Slut i huvudet & stum i kroppen. Längtar tills jag får bädda ner mig bland täcket & drömma mig bort... 

from time to time

Lämnar verkligheten, hamnar närmare dig. Tyngdlös, fri i vetskapen om vad som väntar. Lugn och lycklig med slutna ögon och minnen som är äkta.

iskall, pansar i mitt blod