hazel

Choklad är gott. Frågor på det? Nä, tänkte väl.

i natt saknar jag dig

I can normally push you right out of my heart, but I'm too tired to fight. The whole thing begins, and I let you sink into my veins. And I feel the pain like it's new, everything that we were, everything that you said. Everything that I did and that I couldn't do, plays through tonight. Tonight your memory burns like a fire.
 
/rascal flatts - come wake me up

all i wanted was to break your walls

And instead of using force, I guess I should've let you win. I never meant to start a war. I just wanted you to let me in. I guess I should've let you win. Don't you ever say I just walked away, I will always want you.
 
/miley curys - wrecking ball
 

paper airplanes, open window

För att det gick. För att de där supertighta inte är så supertighta längre. Och för att jag tänker glädjas åt att jag, på egen hand, lyckats komma en bit på vägen.

walking white

De gamla invigdes när jag tog studenten och har hängt med sedan dess. Men nu går man ju på högskola och grejer, då lär man väl updatera kanske. Det var väl dags.

let's make the world spin

En heldag i Bodrum stad. Hamnen var mäktig, glassen var god och lillebror både var, är och kommer alltid att vara världens bästa.

together we shine

Jag älskar frukost. Det var allt jag hade att säga. 

one of those days

Produktiv dag. Nöjd. Pluggat, tränat x 2, jobbat, tittat på hockey, ätit korv med bröd. Lagt mig i tid, hittat bra låtar, skrattat. 

on the road


Har äntligen äntligen äntligen fått spendera några lyckliga dagar med världens bästa Julianbator, både här hemma & i Göteborg. Åh jesus vad glad du gör mig. Det var vackert imorse när jag körde de 6 timmarna hemåt.

5 septemper

Vi lyfte från Arlanda innan höstdimman hann lätta & landade fyra timmar senare i ett varmare land. Första dagen njöt vi mest av hur vackert det var kring hotellet & hur klart vattnet var i havet.

far from home

Tre blågröna från några av de underbara dagarna på hotellet. 

gümbet bay

Det är fint i Sverige också, det är fint i Sverige också, det är fint i Sverige också... Jag vill tillbaka. Fast jo, det ska bli skönt att somna i min egna säng nu, efter 40 vakna timmar. Men nej, jag hade inte haft något emot att stanna en vecka till.

you make my world, you make my world go 'round

Bjuder på några gamla från förra sommaren på Rhodos. Just nu är jag däremot i Bodrum med familjen, njuter av värmande sol & salta vågor. En efterlängtad vecka i Turkiet har äntligen börjat. Hemma igen till nästa helg.

världens bästa

Världens bästa mamma fyller år, stort grattis på födelsedagen, ♥ jag älskar dig!

up all night

Det är för sent egentligen. Men vad gör man inte? Har skolböckerna utspridda över hela sängen och tankarna snurrar trassligare än vanligt, det är så mycket nytt att ta in och jag förstår inte ens hälften... 

from the soul you ripped apart, i say thank you

Ten million strong, we're breaking all the rules. Thank you for nothing, 'cause there's nothing left to lose.
 
/MKTO - thank you

världens bästa

Idag fyller han år, världens bästa pappa. Stort grattis på födelsedagen, ♥ jag älskar dig!