29/4

Idag är det en sån där dag, ni vet en sån när man bara vill ligga på soffan, lyssna på bästavän-spellistan, äta mängder av choklad & fundera lite på det här med hur man lättast blir miljonär.
 

better than most

En cykeltur till torsångs pizzeria i det allra bästa sällskapet var en fin avslutning på en felfri helg. ♥

sommarlängtan

Någon mer än jag som börjar längta efter ljusa sommarkvällar, barfotafötter, nattbad, skrubbsår, smältande glassar och den där frihetskänslan man bara har på sommaren?

black & white

Vårvärmen är här nu, det luktar hallonte i mitt rum och idag har jag fått ett jobb! Jag somnar gott ikväll.

and the years go by

Det är spännande med gamla hus, tomma och slitna skal som en gång omfamnade en hel berättelse. Antagligen en berättelse om barn och eld i den öppna spisen, möbler och utsikt över vidderna. En berättelse om livet och en familj som valde mönstrade tapeter i varje rum.

20/4

På altanen, i kvällssolen, efter en väldigt bra dag. Man kunde haft det sämre.

marabou

Hoppsan! Vann visst lite godis idag, lyllos mig. Passande att jag & lillebror har hockeymys ikväll. Och efter två timmar på gymmet mår jag faktiskt riktigt bra av att ligga i soffan & snacka skit med världens bästa.

födelsedagskalas

Lillebror fyllde 18 (!) och fick klockan han önskade sig och en mysig söndag med släkten här på kalas. Det är svårt att få in i huvudet att pojken blir stor, när det känns som det var nyss han var sju och gömde riddarleksaker i min säng... 

yoghurtglass

Bjuder mina favoritpojkar på yoghurtglass som jag gjorde igår, och resultatet blev bättre än jag vågade hoppas på. Ett hallonexpriment som jag ser fram emot att variera på mängder av olika vis.

and the trumpets they go

Det är något speciellt med en roadtrip, vägen, landskapet utanför, musiken, sällskapet, kanelbullarna från ikea, att ha längtat och äntligen vara på väg. 70 mil norrut i måndags och sedan en vecka i Skellefteå, och det känns lika bra varje gång.