for you

Till salu. Någon som är sugen? Knappt använda, mest provade. Storlek 37 (passar 37-38). Dragkedja på insidan och snörning fram. Finns i Falun men jag kan skicka dem mot portoavgift. Lämna bud på a.cornelia@hotmail.com om du är intresserad! 

mixed

Inget speciellt, allt och inget. Ett träningspass i spöregn på förmiddagen och några timmar på jobbet i eftermiddag. Längtar efter sovmorgon och att sommarsolen ska komma tillbaka. Och efter Johannes.

låt mig vara din soldat

Några blandade, blåa, bilder från dagen. Jag har haft min nya klänning på mig, blivit brun om benen, ätit massor av melon, tagit mig till en annan värld genom en riktigt bra bok och njutit av lördagssolen. Vad har ni gjort?

i just wanna make you smile

Efter en fin morgon med melon till frukost och en strålande sol på klarblå himmel, mötte jag upp Magda vid sjutiden och styrde mot Stockholm. Huvudstaden bjöd bland annat på perfekt väder, kycklingsallad, skratt, ett klänningsfynd, mysiga gator och en riktigt god glasskula. 

juli

Juli har börjat och juli har börjat bra. Den här månaden lovar jag mig själv att äta massor med jordgubbar och hallon, så mycket magen rymmer. Bada sent på kvällarna, cykla mycket, skriva brev, vara mycket med lillebror, sova gott, längta efter J, lära mig nya saker på jobbet, läsa minst tre böcker och ägna all ledig tid åt människor jag tycker om. 

one of those days

En fin eftermiddag med jordgubbsköp på stan, ett rejält träningspass med ett par riktigt bra tjejer och en sol som äntligen tittade fram. Ändrade kvällsplaner och en spontan promenad med Jasmine, ta-ikapp-snack och en rosablå himmel. Jordgubbar till kvällsmat och trötta ögon, kalla fötter och varma täcken, fina tankar och stora drömmar.