all that she wants

Vilken morgon! Före klockan 11 hade jag hunnit med bland annat en timmes promenad, lite pyssel i gjuteriet, att sätta en vetedeg på jäsning, ett dopp i sjön, några minuter på en solvarm brygga, att baka ut ett par vetelängder och en stunds småprat med grannen. 

heaven

Om det är möjligt att förpacka en liten del av himlen i en rund plastburk, så tror jag att det är just vad jag köpt? Kan eventuellt vara bland det godaste jag ätit. 

sunday moments

Det kändes som att klockan ringde alldeles för tidigt i morse, och dimman ville liksom inte lätta ur ögonen. Med tung kropp tog jag mig ändå upp och ut efter ett antal "kanske-borde-stanna-inne-tankar" och väl tillbaka efter en dryg mil i springskorna var jag glad över att ha hela dagen framför mig. Söndagar är fina dagar.

midsommarafton

Hoppas att ni har haft en fin midsommarafton ♥ Jag har introducerat Dalarnas stoltaste dag för min värmlänning med bland annat firande i Leksand, kulldräkt och ringdans.  

iphone

touch the ground, and it feels like i can see

Tjenamors, din gamla galosch, och välkommen hem till mig!

right in front of me

Här åt vi kvällsmat idag, och även fast den här måndagen inte alls blev som vi hade tänkt så blev det en fin kväll. Utomhusmat, spontanbio och en fin hand att hålla i blir ju liksom aldrig fel. Även fast vi tagit fel på datum och missat en rejäl konsert i Dalhalla.

i can't tell where the journey will end

På en solig söndagskväll kan man prova baka brödpinnar, göra en riktigt god sallad och äta sig skönt mätt utomhus. Man kan även lyckas röra ihop den, troligtvis, godaste röran man någonsin rört ihop. Och man kan vara rättså nöjd med det. Man kan äta jordgubbstårta till efterrätt också, om man vill. Det vill man.

12.06.14

Det är fint i värmland men jag har inga nya bilder att bjuda på. Såg däremot ett stort träd fullt av dessa blommor för någon vecka sedan. Här njuter vi av solsken, sällskap och sommar. Jag har fått ordning på huvudvärken efter två dagar på sjukhus. I helgen ska jag övervinna en rädsla och idag ska vi till Norge. Vad gör du?

breakfastclub

Klockan ringde vid sextiden imorse och efter en kort promenad åt vi finfrukost vid ett soldränkt köksbord. Kramade om lillebror extra hårt innan vi satte oss i bilen för att åka mot Värmland. Fin start på sommarlovet!

and i will hold you close

SOMMARLOV! Jajemän. Stämplade ut från jobbet vid sextiden och solen lyste, kvällen var varm och köttet låg på grillen när jag kom hem. Somnar med ett leende efter att ha spenderat kvällen med mina favoritpojkar. Från och med nu: 10 dagars ledighet, äntligen sommarlov!

ett hörn för skapande

Röjde upp i mitt lilla "gjuteri" nyss, det blev mysigt och fint. Ska gjuta lite igen så snart jag får tid. Har många idéer och det riktigt kliar i fingrarna efter att få sätta igång! Känns så mycket roligare när man har någonstans att vara.

saturday sunshine

Godmorgon! Både idag och imorgon står det jobb på schemat, och jag är nervös. Vi får hålla tummarna att dagarna går snabbt. Solen skiner ute och jag önskar er en finfin helg!
 

homemade

Lite så här såg det ut för några helger sedan, när jag och mina favoritpojkar gjorde hamburgare och åt oss mättare än mättast. Det var det godaste på länge, och vårsolen var på sitt allra bästa humör. En fin kväll!

send me on my way

Onsdag, mitten av veckan, sista skoldagen och en evighet tills det riktiga sommarlovet börjar. Önskar att jag kunde snabbspola tiden, skippa torsdagen, pausa och njuta av fredagen, sedan snabbspola fram till söndag kväll. Åh, vad jag önskar att det var möjligt.

and together we shine

Idag skrev vi den sista tentan för i år, och imorgon har vi gjort klart det första året på vår utbildning. Jag är nervös inför de tre kommande jobbpassen, obehagligt nervös. Men jag är glad efter kvällens träningspass, stolt över lillebror och förväntansfull inför sommaren.

02.06.14

Det var 17 grader i sjön idag och vi tog ett efterlängtat kvällsdopp. Nu är det bara två skoldagar kvar, men den riktiga sommarlovskänslan bubblar nog inte upp förrens nästa måndag, när vi äter en tidig finfrukost innan vi åker mot Värmland.