love hope faith

Tro, hopp & kärlek. Påminner mig själv om att tro på det jag gör, på att jag kan och vågar. Försöker tillåta mig själv att hoppas, att ha ett hopp om att ta mig framåt. Får mig att tänka på vad det viktigaste i livet är, de jag har omkring mig och kärleken till mina närmaste.

one for the radio

Solig morgon, löpning och grötfrukost hos farmor. Skola, undersökning och tusen skrivna ord. Kyliga vindar, frukthandling och en varm hand att hålla i. Våfflor, favoritlåtar och mycket roligt att se fram emot. Vad har ni haft för er?
 
/blandade bilder från helgen

as long as you know we'll be allright

Snart sommarlov, snart sommarlov, snart sommarlooooov... Någon mer som längtar? Vi kämpar vidare med sista inlämningsuppgiften, ordnar med lite lunch och önskar oss solsken till kvällen. Spotify spelar den nuvarande favoritlåten på repeat och jag mår bra.
 
/timeflies - all the way

avocado

Den senaste tiden har det här stället nästan enbart fyllts med bilder på ätbart. Mat, frukost, fika, mat, mat. Vi fortsätter på det temat. Måndagstacos är väl aldrig fel? Speciellt inte när man försökt plugga en hel dag. Och speciellt inte när avocadon är billig. För vad är godare än guacamole?

Det kanske inte ser mycket ut för världen, men att landa hos farmor och farfar och mätta en hungrig mage med färskt bröd och kallskuren falukorv, det är nog en sådan stund man kallar för värdefull?

sommarfrukost

Finns det någon godare frukost än jordgubbar och mjölk (förutom möjligtvis blåbär och mjölk)? Det satt som en smäck efter en promenad i morgonsolen.

imperfections

falun

Ungefär så här fint var det i stan ikväll, det känns ganska bekymmersfritt när man går omkring längs ån och träden blommar. 

the sun is going down

Förutom riktigt goda chokladbollar och mjölk, packade vi ner rejäla smörgåsar och en filt, cyklade till sjön och såg solen sjunka bakom stan. En fin kväll med en fin kille. En helt okej måndag och en bra start på veckan. 

let that feeling grow

And say that you're the one, in a million ways.
 
/kim - let that feeling grow