det doftade från bagarstugan

Med bagarstugan full i kusiner, mjöl och kavlar har vi idag gräddat oss massvis av tunnbröd tillsammans med farmor. Det är himla mysigt att umgås på det viset, kring ett stort bord med allt och inget att prata om. Och så blir det ju himla gott också.

can you feel my love?

Gav den nya veckan en fin start med ett pass morgonsimning, dagen i övrigt blev däremot ganska intetsägande. Tar en tidig kväll och ser fram emot en bättre tisdag, höjdpunkterna blir att öka vikterna på gymmet och att sedan dra iväg på hockey med prinsen.

the shape of us

Ville egentligen bara titta in och säga hej till er som faktiskt tittar in här, det är hemskt fint att ni gör det! Jag har varit på teater med mamma ikväll, det var faktiskt oväntat roligt! Det är skönt att få sina förväntningar överträffade. Vad har ni haft för er?

snapshots

Några snabba, ogenomtänkta, halvskarpa bilder från veckan som gått. Bland annat så köpte jag mig en liten burk att samla mina ringar och örhängen i och sedan knäckte jag koden för det perfekta kladdkakereceptet. Vad har ni gjort i veckan?

fairmont mills

Diverse fina saker jag inte skulle ha något emot att äga. Favoriterna är den gråa filten från H&M Home, den vackra saxen och skärbrädan i marmor. Ser ni något fint?
 
/hm home, åhléns & lagerhause.

my escape

När dagarna är tunga, skoluppgifterna är svåra, humöret är i botten, regnet är konstant, stressen är ett faktum och måstena är många - då är det här en fristad. Is, kyla, fullt fokus, svett och lyckorus, att utmana mig, åka snabbare, smartare, ta i hårdare och skjuta bättre. Att tjejerna är mina bästa vänner och att glädjen är lika självklar som gemenskapen, det gör det hela ännu bättre.
 
/iphonebilder, därav kvalitén.

make sure you try

Har ni tips på enkla, goda (snabba, helst chokladiga) recept? När det bara regnar och är så här grått ute känns det mysigt att vara inne, lyssna på fin musik och baka något. Igår blev det dessa, en variant av kladdkakemuffins, och de blev faktiskt riktigt, riktigt goda.
 
/ca 12 stycken: 2 ägg, 2½ dl socker (vispa poröst), 100g smält smör, 1 dl mjöl, 4 msk kakao, ½ krm salt, ½ tsk bakpulver, 1 tsk vaniljsocker, ca 7-8 minuter 200 grader, ta ut dem även om de inte ser klara ut!

21.04

När prinsen får välja mat, då kan det råka bli pizza. Eventuellt så har jag absolut ingenting emot det. I förrgår lovade jag mig själv att det här skulle bli en riktigt bra vecka, och än så länge går det väldigt bra att hålla det löftet.

and leave me lost in a far off land

Kan inte sluta lyssna på den här låten, om och om och om igen, medan regnet smattrar mot rutan, morgonens träning är färdig och dagen är oplanerad. Sköna, lediga måndag. Det här ska bli en bra dag, det bestämmer vi nu.

long after you're gone, gone, gone

Idag lyser Ä N T L I G E N solen! Lördagsmorgonen består av fina låtar, varma täcken, något varmt att dricka och en mage som gör ont. Idag spenderar jag min tid i ishallen, och ikväll bakar jag pizza. Vad gör ni idag?

björk & berries

Det här med att komma hem och hitta en oväntad present på sängen, det är vardagslycka. Tack mamma ♥ 

i would never take back all my thoughts

Lördag, ispass, en sväng på stan, gym med min kärlek och en sväng förbi farmor innan kvällen. Jag antar att det är dags att ta sig upp ur sängen. Vad har ni för er idag?