don't stop me now

Sjunger, petar i mig lite mellis (för ovanlighetens skull), drar på mig träningskläderna, smsar, tar kort på min mat, diskar, kikar på folk genom fönstret, flyttar på en blomma, ser fram emot ett fyspass i ishallen, njuter av blå himmel. 
 

kind of like it this way

En gråmulen, kall torsdagsmorgon var vad som väntade utanför fönstret när klockan ringde vänligt men bestämt vid 7.42. 15 svettiga intervaller och en joggingtur senare var "varm choklad" allt jag hade i huvudet. Med mätt mage och varma kläder beger jag mig nu mot skolan för en fyra timmar lång föreläsning.

give me reasons to believe

För en vecka sedan åt vi detta till middag, en god soppa med nybakta baguetter. Till efterrätt gjorde jag äppelpaj av äpplen plockade på gården. Sugen? Koka ca 700g broccoli. Häll av det mesta av vattnet, mosa med visp och vispa i grädde/mjölk till önskad konsistens. Salta och krydda rejält med peppar (vit och svart). Bakade två baguetter av detta recept. Trevlig fredagskväll!
 
/broccolisoppa & nybakt bröd

friday

Hej fredag! Som vi har längtat. En timme på gymmet blev början på den här helgen, nu mättar vi magarna med pannkakslunch innan vi sätter oss i bilen mot Värmland. Solen skiner och väskan är packad. Är det någon av er som har roliga helgplaner?

it's five o'clock somewhere

I helgen var jag på marknad, gick runt i min egna värld och tänkte på ingenting alls. Det här klockhalsbandet (?) hände där och glimmade i solen och jag stannade och hade helt plötsligt köpt mig en klocka. 

12.02

Morgonträning på varsitt håll och sedan frukost tillsammans vid köksbordet, dimman ligger fortfarande över stan och J har somnat i soffan. En lugn förmiddag som snart byts ut mot skolböcker, ekonomiexperiment och föreläsningar. Vad gör ni denna onsdag?

let's dream away from here

Önskar mig ett arbete som på något vis har med inredning att göra, design och kreativitet. Vill tänka, prova, måla, möblera, mixa och matcha. Ordna och dona, skapa smarta lösningar och vackra miljöer. 
 
/bilder härifrån samt härifrån.

blueberry

Plockade några deciliter blåbär i skogen häromdagen, det blev en god lördagsfrukost efter en långpromenad i morgondimman. Spenderar förmiddagen på sängen, letandes efter inspiration och vackra bilder, drömmande om framtid och äventyr. 

when the lights go out

Det här med att natten är övergången från en dag till en annan, att förutsättningarna för nästa dag skapades innan mörkret la sig över oss, innan vi sa godnatt och innan ögonen blev för tunga. Och det här med att förutsättningarna går att ändra när solen går upp igen, när den nya dagen gryr och ingenting faktiskt är omöjligt. Det är lite häftigt. 

all these little things

Det bästa med att träna på morgonen är frukosten. Dagen bjuder på skolböcker och trötta ögonen. Ser fram emot kvällens ispass och att få hem min efterläntade ♥