tvåtusenfemton

2015. När jag och min bästa kompis var små lekte vi att vi var vuxna (ofta A-teens), vi låtsades att vi var 23, hade koll på världen och visste vad vi ville med livet. Vi var ju gamla och hade rest runt jorden, hade ordentliga arbeten och var inte ett dugg oroliga inför framtiden. Vi bodde i hus och hade familjer, storhandlade och gick med våra dockvagnar längs grusvägen. 
 
I år fyller jag 23 och jag har inte det minsta koll på världen. Jag vet ännu inte vad jag verkligen vill bli när jag blir stor, jag har inte sett jordens alla hörn och jag skjuter absolut ingen vagn framför mig när jag är ute och går. Jag kan inte låta bli att le när jag tänker hur ens uppfattningar förändras. Att fylla 23 innebär inte att man är vuxen på det viset vi lekte, och att vara vuxen innebär inte att man har stenkoll på världen och livet. 
 
I år är det 2015 och för 15 år sedan stod jag och min bästa vän vid altandörren och blickade upp mot grannen som hade lovat att smälla en slags raketbomb på tolvslaget, för 15 år sedan gjorde vi danser till Pistvaktlåtar, tittade på Eva & Adam och trodde stundvis att vi på riktigt var popstjärnor. För 15 år sedan levde jag, som de flesta andra barn, för dagen och gjorde det jag blev glad av. I år lovar jag mig själv att fylla varje dag med något som gör mig lycklig på ett eller annat vis. Det, i all sin enkelhet, är mitt nyårslöfte. Vad är ditt?

Carro skriver...

Gulligt :)

Svar: :)
Cornelia


http://carroat.blogg.se
2015-01-07 @ 19:00:37Sofie skriver...

Så fin du är!

Svar: Tack detsamma!
Cornelia


http://sofiewiberg.blogg.se
2015-01-07 @ 19:24:21Lina skriver...

Vilket bra nyårslöfte! Mitt nyårslöfte är att ta vara på tiden och njuta vid lyckliga stunder. Och göra det bästa av situationen :)

Svar: Tack! Det tycker jag låter väldigt klokt, lycka till med ditt löfte :)
Cornelia


http://daysbylina.blogg.se
2015-01-07 @ 19:36:04Sandra skriver...

Jättefint skrivet! Mitt nyårslöfte är att hitta tillbaka till mig själv och börja leva igen.
Kram!

Svar: Tack! Det låter som ett riktigt bra löfte. Det är lätt att tappa bort sig själv emellanåt, lycka till! Kram och vad roligt att du lämnade en kommentar :)
Cornelia


http://sandrami.devote.se
2015-01-07 @ 21:20:44Beatrice Jakobsson - Fotografi skriver...

Lekte ocså något liknande med min bästa vän, haha! :) Vilka fina bilder och grattis i efterskott!

Svar: Haha, man tänkte verkligen att om man är över 18 så är man verkligen VUXEN!
Cornelia


http://beattriicee.blogg.se
2015-01-08 @ 01:27:09Camila Torres skriver...

Fina du!, gott nytt år på dig!

Svar: Gott nytt år!
Cornelia


http://gambitsky.com/
2015-01-08 @ 15:07:39


LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR!


NAMN


E-MAIL


BLOGG/HEMSIDA


DINA ORD...SPARA INFORMATION


Trackback