välkomna!





Lekstugan 2.0 skulle man kunna kalla det. Den har varit med om mycket, först som en riktigt lekstuga där jag lagat mat på leksaksspisen åt mina hungriga dockor, senare var det ett teaterhus, en övernattningsplats, ett förråd, ett gömställe, och nu - mitt pysselrum, eller vad jag nu ska ha det till. I alla fall så går det att vara där nu, det är mysigt, men ska bli mysigare. Imorgon kanske? Hope so. Gillar ni det? Inte så många bilder, jag vet. Hiih

we are young

tonight, carrie me home tonight


Lyssnar på we are young och sjunger med, glatt men falskt. Har haft en überbra morgon, nu är det verkligen dags för mig att ta mig ut till bilen och styra mot kupolen. Möta upp magda där & hoppas på bra fynd. Ha en perfekt dag alla fina ")

morgonluft



Skjutsade mamma till tåget vid sjutiden, hade planerat att fixa en riktigt god frukost och slå mig ned med alla favvobloggar. Men så blev det inte. Luktade så härligt, underbart friskt ute, så skönt när det känns som att man är den enda som är vaken härikring. Håller på lite ute på gården, ni ska få se senare. ÅH, jag njuter.

vårkänslor, välkomna



Jag älskar snö, vinter & kallt. Men idag kom våren hit till byn, och jag NJÖT. Åh så härligt! Har haft fönstret på glänt hela dagen, hört dripp dripp dropp från taken, fåglarna har kvittrat och jag har känt springet i benen. Varit ute och knäppt med kameran på eftermiddagen, solen värmde skönt och lillebror var glad. Så, jag välkomnar vårkänslorna men vill inte att isen ska smälta.. Hihi lika kluven varje år.

lying on the grund, head in your hands? I have. I have.


Have you ever try to smile and hide your pain, even though you’re really not okey. I have, I have. Have you ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever feel the same, again. yeah. You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall.

Har haft den här sången i huvudet idag, vet inte varifrån då jag aldrig lyssnat på den, har väl bara hört den någonstans antar jag? Den är ganska fin, han är duktig. Jag är inget galet fan dock.
Ulrik Munter - Boys don't cry

ron pope

sportlov


Jag började jobba i måndags, det gick jättefort, fick nys om jobbet onsdagen före, pratade med dem på fredagen, började i måndags (förra veckan alltså). Jobbade en vecka och nu är jag ledig en vecka. Jobbet är nämnligen på en skola, så precis som kidsen så har jag sportlov. Det är inte heltid men det är ju i alla fall någonting, jag är jätteglad! Är i en klass och hjälper speciellt en av eleverna, vet inte riktigt hur jag ska titulera mig själv. Men det är roligt, och jag trivs. Kommer nog bli bättre för varje vecka också, när man kommer in i det lite mer. SÅ grattis till mig själv, som inte längre är arbetslös! YEY!!

godmorgon finisar


Varit vaken en timme, sitter i sängen och läser favvobloggar och bläddrar tidning. Har det bra. Frukostmagen börjar kurra, så ska ta och göra något åt det. Ha en underbar dag!

27 februari 21:49


Åkte 3 timmar med brodern i romme, det var riktigt härligt, backarna var fina och det var lagom med folk. Väl hemma så kom magda hit, vi tog en tur i blåsten på sjön med varsin spark, och tittade på en rolig film. Mot kvällningen drog vi oss in till ishallen för träning, därav bilden. Nu känner jag för en tidig kväll, säger tack och godnatt.

måndagsmorgon


Det såg ganska fint ut över grannens stall och hustak, jag älskar himlen på mornarna. Har ätit lite frukost och varit vaken sedan sju, snart bär det av mot backen, ska leka lite med lillebror i några timmar. I eftermiddag får jag finbesök, känner på mig att detta är en bra dag!

okommenterbart

Under helgen såhär så tar jag en paus från skrivandet, samlar på mig härliga bilder och bra grejer att skriva om, så är jag tillbaka med full fart till veckan. Om någon bryr sig hihi ")

weheartit ♥


yes, weheartit är lite skojsigt nu när jag börjar få kläm på det. Annars har jag ju alltid bara gått in och njutit av de vackra bilderna. Men nu är jag med och leker. corneliae heter jag där, och det går utmärkt att följa. Där finns även bilden i inlägget under (som jag tagit/gjort själv). Dessa två godingar har jag dock lånat från weheartit.

make it happen and be proud

hey i heard you were a wild one


För att jag har den låten i huvudet och för att det har varit blå himmel idag. Denna torsdag till ära har den här bloggen inte varit mycket för världen ska jag ta och säga er. Men världen har ju ändå varit lite upptagen med att välkomna vår nya prinsessa, grattis fina victoria och daniel! hihi ♥

där blommar vildklöver,


Ser ut att bli fint väder idag, hoppas på några solstrålar! Har skapat mig ett weheartit konto nyss, men får inte riktigt kläm på vad man gör och sådär, haha kan man ladda upp bilder liksom? Eller vad man säger. Inte vet jag. Ska ta en närmare kik på det i eftermiddag. På med jeansen och iväg till jobbet, kulikul ")

sleep tight


Haft en halvbra dag. Eller den har varit bra, men varit lite stressigt och sådär till och från. Men en bra träning vägde upp alltihopa. Imorgon efter jobbet har jag lite roligheter att se fram emot innan det blir träning igen, vilket också är en rolighet såklart. Så imorgon blir det en fin dag, hoppas att det slutar trökregna också. Värt inlägg. Hejsvejs.

pysselstund


Satte mig på sängen med två urtvättade t-shirtar och tänkte att här ska skapas storverk! eh. Ja en ny topp blev det ju, men om den någonsin kommer användas, det tvivlar jag starkt på. Återstår att se. Lite skojsigt var det i alla fall under processens gång.

jag gillar min blogg


Faktiskt. Jag har börjat gilla den, och om ni också gillar den, då gillar jag den ännu mer! Pöss

when the daylights breaks through the buildings of chicago


Bild 1 bild 2 bild 3 bild 4 Igår natt var jag i Chicago, det var underbart! Det var så vackert och stort, höga och vackra hus, stora byggnader, det luktade storstad, det luktade gott! Åh det var så härligt ♥ Inatt däremot, spelade jag match med a-laget, gjorde mål och allt. Ja, jag hittar på rättså mycket i mina drömmar, lika spännande varje gång jag går och lägger mig. Alltid en överraskning vart fantasin tar mig. Hihi undrar var jag hamnar i natt?

kom tillbaka finväder


Igår var det riktigt varmt och skönt, (bilden). Såg nu att det kanske är dags att damma lite... hhehe. ops. I alla fall, idag vaknade man av att det hagel/regnade på fönstret.. Inte lika kul. Sitter och äter frukost och kikar lite bloggar. Idag börjar jag klockan elva, så jag ska åka före tio i alla fall. Vill ju inte komma försent!

kvällsmys


Vet att blockljuset typ har .. sjunkit ihop och inte funkar och så meen. Jag och min fina har lagat en supragod tacopaj med en härlig sallad, mumsigt värre! Blev riktigt proppis. Nu slötittar vi lite på äntligen hemma med varsin dator i knät, nördigt men mysigt. Så skönt att bara vara. Väntar på någon film som skulle börja nio, vi får se om det är något sevärt... Hoppas! :)

blomsterkopp


Slog till på den här underbara koppen igår på stan. 12 enkronor fick jag ge för den på indiska. Köpte mig även en liten blomma, för en femma. Så det här blev ett riktigt snålt arrangemang. Men fint va? Jag gillar det! 

eftermiddagssol



Åh, det var längesen det var så här varmt och skönt! Riktigt härligt väder är det! Jobbet gick bra även idag, blev några roliga timmar. När det var dags för mig att sluta styrde jag mot finaste v, solen sken på vägen så det var lite knepigt att se, men med solbrillerna tog jag mig fram. Sitter nu ute på balkongen och väntar på att kärleken ska komma hem. Hoppas på att hitta på något skojsigt, laga god mat och till kvällen landa framför någon rolig film eller så. Hoppas ni har en riktigt fin och solig dag!

träningsglädje


Jag älskar det här, älskar att snöra på mig skridskorna, älskar att träna ute under stjärnorna, med världens bästa tjejer! Älskar den hårda isen och klirret när pucken skjuts i ribban, älskar ljudet av skenorna och älskar känslan av att spela i detta fantastiska lag ♥

hallå, livet


Har jobbat idag! Åh underbara känsla, så skönt att faktiskt göra någonting. Det ska nog bli bra det här! Nu lyssnar jag på lite härliga låtar, och medans jag fortsätter sjunga med högt (innan någon kommer hem), så ska jag utöka bildmapparna här på datan med några foton. Är fotosugen och har lite grejer jag ska föreviga med ett klick på min trogna nikon.

black & white



Åh! Idag, nu, snart. Jag vaknade av att finaste v gick upp runt femsnåret, småsov lite i en halvtimme men nu är jag pigg och vaken! Ska iväg och jobba, JOBBA.. J - O - B - B - A !! Fattar du? Jag ska jobba!! Jag är inte nervis eller så, eller lite kanske för känner ju ingen. Eller jo, men bara en. Och har aldrig gjort det här tidigare. Men det ska bli såå roligt!

bestämmer lite

Gick fina fisken att döma! Skönt att få bestämma lite, hehhe. Blev dock snöstorm precis när vi skulle börja, men det gav med sig efter halva matchen.

naturligt


Blir en sån här. Denna morgonen till ära. En riktig naturbild. Ligger kvar i sängen och bara surfar runt på favvobloggarna, pussar lite på finaste v som bläddrar bland sina bil-sidor på telefonen, vi ska äta fruksot snart. Kommer bli ännu en fin dag. Ska tjäna några kronor också då jag ska döma en match med micaela, det blir roligt!

underbaringar



Dessa finfina stövlar är lika underbara på sommaren som vintern. Visst är de fina? www.detaljer.blogg.se är det som gäller om du vill ha dig ett par att ställa i vårrabatten, eller vart som helst, de passar ju överallt! Så söta ♥

mellodello


I julklapp fick hela familjen + finaste v biljetter till melodifestivalen, så nu är vi på väg dit. Det ska bli riktigt roligt! Inte för att vi är schlagerbesatta eller så, men alltid kul att se något så stort live, blir ju en helt annan grej! För många år sedan var vi på det i Falun, då sjöng kicki, bettan och lotta vem e de du vill ha, e de du och jag, e jag den för dig som du är den för mig? svara snälla du ... osv. Så det är ungefär den låten jag har i huvudet nu. Den sitter stenhårt. Nu ser jag fram emot roliga timmar i tegera arena!

att må bra



Det är så himla viktigt! Att man mår bra, att livet funkar och att man har någon glädje varje dag! Åh, jag tycker verkligen att alla borde känna efter lite mer, vad som är bäst för en själv. Jag har börjat få riktigt bra koll på vad som får mig att må bra, på alla sätt. Det ger så mycket kraft! Så ta vara på er, och må bra ♥

lördag


Godmorgon vackra dag! Att vakna bredvid sin skatt gör inte precis dagen sämre, idag ska vi ut på roligheter med familjen. Ikväll hoppas jag på lördagsgodis och filmmys, kanske en kvällspromenad när solen går ner över skogen, vem vet, inga planer, bästa som finns! Bilden tog jag igår ute på sjön.

fredagskärlek


Åh vilken underbar dag! En härlig frukost, morgonpromenad i solen, ett glädjande besked på telefon, en tripp till kupolen med julle, finaste v kom och överröste mig med pussar, läst favvobloggar och myst runt i långkalsonger, ätit god mat och efterrättsglass med kolasås framför tvn. Har absolut ingenting att klaga på! ♥

för minnenas skull


Kunde inte låta bli att köpa mig en sån här tuggumitub idag, bara för att alla minnen från när man var liten och mölade såna där lite då och då kom tillbaka. I övrigt köpte jag tre filmer och en användbar tröja när jag och julle var iväg en sväng.

min kalender



Förra julen fick jag en suprafin kalender av mamsen, använde den flitigt bara för att den var så fin. Annars har jag aldrig använt kalendrar, tappar bara bort dem typ. I år köpte jag en egen, efter dagar av mega beslutsångest, som alltid. Blev i alla fall denna, och jag är nöjd! Gillar den. Står dock att jag älskar london på framsidan, meeen det vet jag ju inte om jag gör. Men ändå, den är snygg och praktisk och plats för allt!

den där blicken du ger mig är gammal nu


Leker med julle en stund. Som sagt, har en underbar dag! Får se vad vi hittar på, blir väl något spontant som vanligt. Vi är såna där, så får vi för oss att göra nåt, då blir det så. Hux-flux bara, man skulle inte bli förvånad om vi helt plötsligt var på väg till varberg, eller nåt. Vart det nu ligger. Det är lite spännande att leka med na´ liksom, och grymt kul!

okommenterbart

Tar mig en rosa fika i väntan på att julle kommer, magen kurrar lite efter fem glada timmar! Och om någon underbar tänkt sig att kommentera, så gör det i inlägget under :)

ett litet tips bara...


Ni vet sådana här som man har runt halsen till telefonen som finns i en mängd olika varianter för 300 spänn på stan, mestadels i skinn/läder aktiga materiel. Jag har inte råd med en sån dyring, plus att jag inte riktigt fallit för någon av dem. Men den här, den har jag gjort själv! NÖJD. Eller själv och själv, morfar sydde, och tur det för blev mycket finare än om jag hade hets-sytt. Den hänger runt halsen på mig hela tiden tror jag, kanoners!! Sååå.. Tipset är: gör en egen!

have a little faith in me



Vet ni? (ja, jag kan faktiskt säga NI för jag vet att ni finns, det gör mig glad!) jag är på så jiddrans bra humör idag! Känns som att ingenting kan stoppa mig. En riktigt (ursäkta) jävla skitbra nyhet ringde precis! Åh, härliga tider!

enkla bilder



Två enkla bilder, rakt upp och ner hur fint det är ute nu. Har bestämt mig för att ha en jävla bra dag idag! Så ska rota ihop lite i mitt älskade rum, sen ska jag och skidorna ta en tur på sjön! Åh underbara sol! Det här kan inte bli annat än bra.

hold on, wait up, they take me overseas


Imorgon ska jag leka att jag har koll på saker och ting här i världen. Det ska bli en bra dag! Har massor av saker jag vill göra, men inte ett skit jag måste göra, så jag ska bara njuta i väntan på att finaste v kommer hit ♥ imorgon blir en lycklig dag! Ska bara mysa runt i min egna värld, och där har jag faktiskt koll. På det mesta. Längtar!

om jag får önska


Så vill jag ha något riktigt roligt väder imorgon, ändra soligt och superfint eller så vill jag ha snöstorm! Inte sånt här trök när det är lite småkallt och snöar lite fjutt ibland och sådär. Mer vackra vinterdagar!

svärord, svärord, svärord!


Svordom, jag vet. Men svärord låter argare. Har lite probbs med vissa saker just nu men farmor räddade dagen genom att ringa och vilja bjuda på lunch på en mysig resturang en bit härifrån, så ska ta mig dit nu. Det blir mysigt! ♥ Hoppas att resten helt enkelt bara löser sig med tiden, men skynda på tack.

en väldigt suddig bild


I min finaste klänning. Säger nu godnatt, tack och hej till den här dagen. Vaknade som sagt och kände direkt att det är ingen idé att ens försöka vara glad idag, för det kommer inte funka. Ibland är vissa dagar bara fel fel FEL. Som idag tillexempel, även fast det blev rättså bra ändå, med mys hos mormor och morfar och en rolig träning, så har inte humöret varit vad det brukar. Så, några timmar sömn och sen är jag tillbaka på banan igen. Sov gott!

pysslat

En sån här att ha telefonfan i har jag pysslat ihop för billig peng, nöjd!

let it be


Verkligen ingen bra idag alltså. Vill också vara med i extreme homemakover och få ett sprillans nytt fint hus.

godmorgon onsdag!



Kikar på extreme homemakeover och gör mig i ordning, ska ta mig hemåt om en stund. Har två möten idag, får se vart det leder. Är rättså trött och har inte riktigt någon ork, förkylning på g känns det som... Usch jag vill bara gå och lägga mig igen och ja, ligga kvar hela dagen helt enkelt.

love is the hardest lession that your heart's ever gonna learn



Mormor, morfar, pappa & lillebror fick sig en varsin muffins. Ställde två i kylskåpet hemma till p&p och två på köksbänken hos mormor & morfar, de var inte hemma när jag kom men ringde på kvällen och var såå glada! Knöt även ett rött sidenband runt en glasburk och målade med min favvopenna, så fick de en liten ljuslykta också, inget speciellt men ibland behövs det inte mer. Har en mysig kväll med min finaste som har lagat god mat och nu satt igång en film ♥

i tröjan du hatar



Med samma låt i huvudet som igår, och i förrgår och i jättemånga dagar, så ska jag nu ta och dra igång dagen. Har bakat, fixat och donat. Känns som att det är tusen grejer som ska kirras på en sekund, lugnar mig med att riktigt så illa är det inte. Men, lite tight schema. Längtar tills jag landar i finaste v's bästa famn ♥

foto från turkiet


Leker vidare med min roliga penna, skriver hej-vilt på fönster speglar och tavlor. Muffinsen är klara, när de svalnat ska jag dekorera dem. Vill kunna stoppa tiden så jag hinner med allting idag. Jag går lite för sakta, och tiden lite för snabbt.

muffinsbakning



Fick ett sådant sug efter att vispa ihop några muffins, så köpte ägg och lite annat inne i byn och nu blir det bakning. Ska ta med mig några och åka förbi mormor och morfar har jag tänkt. Hoppas de blir goda!

kärleksdagen


Ha en underbar dag! ♥

time for bed


Blev en ganska så hård träning och nu är man om möjligt ännu tröttare i benen än efter matcherna igår. Riktigt roligt dock, alla var lite småfnissiga och borta i huvudet eftersom vi var så trötta, att vi körde hårt fyspass och sen intervaller och övningar med hög fart och mycket tryck, gjorde oss inte piggare. Men glada! Lycka, verkligen! Nu ska jag sova gott och vakna upp till en ny härlig dag! Bilden tog jag för några dagar sedan, hemma på gårn.

ljuslyktorna



Tog en helt vanlig glasburk som skulle till återvinningen, målade lite med min finfina penna jag köpt på Granit, så blev det så här mysigt. Den gråa lyktan har jag fått av finaste v's mamma och pappa. En sån där penna är verkligen bra att ha, går att skriva/rita på det mesta och sen bara torka bort med vatten, så kan ju måla om eller skriva några ord på lyktan när jag vill. Visst blev det lite fint?

livet/hockeyn



Kändes som passande bilder, eftersom nu åkt jag in på träning. Har längtat ända sen jag tog av mig skridskorna igår kväll. Det här är verkligen livet, åtminstone en stor del ♥

i mina fönster



Jag älskar mitt rum. Mer och mer hela tiden, och på sista tiden har jag även börjat gilla vad jag har i fönstrena, det är nu under vintern jag har börjat fått till det. Fina bästa rummet, känns så nytt och fräscht och jag är så nöjd! ♥ Och för att pröva på en lite cliffhanger, så kommer det ännu ett inlägg om glasburkslyktan senare, har nämnligen gjort ett litet trick. Eller vad man ska kalla det.

oh, those sommernights


Ursäkta kvalitén. Blev nå knas. Kan inte annat än hylla bikbok. Är sällan man går in där utan att hitta något riktigt fint! Det är verkligen fina och bra grejer de har där inne. Tyvärr tycker jag att storlekarna är lite knepiga, ibland är S alldeles lagom och ibland är L alldeles för litet.. Det är helmysko :s eller så är det jag som har felaktig kroppsbyggnad. Vilket som, fina kläder och jag ska hålla utkik efter något riktigt vårfint tills solen börjar värma!

på repeat i huvudet


Nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan, nu brinner din tavla, brinner din tavla. AHHH den är helt fast i min lilla ärthjärna och kan inte få ut den. Sååå låter den va där ett tag till då. Blev inga fynd på stan men ändå en trevlig tur, fikade på ett nytt café och lyckoönskade ägaren. Det var gott, det var ju fika liksom.

måndagsenkelt

you were in college working part time waiting tables


En lugn morgon, vaknade av lillebror som skulle till skolan och solen som sken in genom fönstret - underbart! Kom en eller två tårar medan extreme home makover gick på tv och jag åt mina frukostmackor, hjälpte pappa med lite pappersjobb, hann leka lite med kameran och nu ska julia hämta mig. En tur till staden innan eftermiddagen kommer.

matcherna


♥ älskade sport, älskade lag, älskade skridskor, älskade dag. Åh vad roligt jag hade igår! Tre matcher, första vann vi och resten av dagen var vi så sjukt duktiga! Vi har gjort framsteg, stora framsteg, och jag är så stolt över mina tjejer! Nu ska vi kämpa vidare och prestera ännu bättre nästa poolspel!

målsättning


Här sitter jag och visar tänderna. Jag är jätteglad över alla kommentarer jag fick innan helgen, och att statistiken väcktes till liv. Men två senaste dagarna har min satygsblogg återgått till stendöd. Jag ska pröva mig själv den här veckan, se om jag kan klara en grej. Vi får se. Jag ska verkligen försöka, så det kommer inte va många minuter bloggen är orörd under kommande dagar. Bereder mig själv för blogginläggskaos. Titta gärna in!

så kan det gå


Så gick det för lillebror när han var kaxig och inte ville säga sitt lösen / när jag var dryg och skulle retas. Bästa brollan ♥

gameday


Nu sitter vi på buss, hela underbara laget, på väg mot ännu ett poolspel. Älskade hockey lag, ni är bäst! Finns få saker som gör mig så lycklig som att träna och spela med det här topplaget. Varje träning är en lycka, och varje match är ett bevis på att vi kämpar för varandra. Nu kör vi, tre matcher att vinna, håller thumbsen!

Lördagsgodis

På väg hem efter roliga timmar på parkeringen, blev lite spännande och mycket skratt! Handla och hyra film, blir mys ikväll med finaste v, pappa och bror, bara mamsen som saknas! Haha ja, jag är mammig och pappig.

i'll take your pain


Gavin DeGraw - Soldier

parkering 20:-


Vi jobbar med hockeylaget idag. Och imorgon, och förra helgen, och nästa helg. Haha hårt jobb! Varje år är det ett stort arrangemang här där vi bor, det kommer folk från hela världen och deltar i diverse vinter-aktiviteter, mestadels på sjön, skridskotävlingar, isracing, issegling, barnaktiviteter osv. Vi står på parkeringen och tar betalt och visar vart alla ska stå, det är rättså roligt! Och pengar rullar in.

fredagsmys

17:27


En helt vanlig bild hemifrån sjön. Nu har vi kikat på ett avsnitt Lie to me, jag är trött. Känns som mitt i natten.

hallådär



Finns det någon som läser? Jaha nähe. Oavsett så tycker jag att det är roligt att sitta och pilla med de här små inläggen, värda eller ovärda. Det är lite pyssel. Om någon skulle läsa, eller när jag får en kommentar, så blir jag så himlans glad! Det är roliga rolen!

från det ena till det andra


Har låtit maten smälta med ett avsnitt Top Model, har ju självklart missat det (dock inte saknat det heller), men tänkte att jag kan ge det en chans. Det var väl helt okej, men om det nu ska va Top Model Sverige så kan väl han Jonas hålla sig till att prata svenska. Tack.

Nej, nu har mobilen laddat klart så nu blir det jag, spotify och springskorna i en timme innan finaste v kommer hem från jobbet. Längtar ut i friska luften, och solen kikar fram så nu ska jag ut och njuta!

lunch


Älsklingen var nyss hem och åt lunch med mig, tyvärr inte som på bilden. Bilden är från när vi åt på hotellet i Turkiet, på kvällen när det började bli lite svalare, bara ungefär 35 grader varmt, underbara underbara! Det var verkligen supergott, mycket kryddor och grönsaker, det borde jag prova göra själv, men känns lite risky att elda i stekpannan inne i v's lägenhet...

something beautiful

i need somewhere i can drive all night


Gjort det jag skulle göra idag. Nästan. Ska packa och skicka lite tradera-grejer, det är kul att få grejerna sålda men det är jobbigt att hålla på och skicka, ha koll på om man fått betalt osv.. Lat. Haha!

älskade kameran


18 års presenten som har gett mig fin fina bilder i 1,5 år nu. Tack mamsen och papsen!

fredagsplaner


Äter min frukost och kikar lite på lyxfällan. Ska ut och ta en riktigt lång, rask promenad snart, det blir skönt! Vid lunch kommer finaste v, så ska fixa lite mat till dess också. När han slutar åker vi hem till mig, tacofredag och filmmys tillsammans med pappa och bror. Det blir en skön kväll! Jag har bara haft bra dagar den här veckan.

walley of tomorrow


Rotade i utklädningskistan från mina och lillebrors yngre dagar, hittade ett par hängselbyx-shorts. Gamla och slitna i ljust jeanstyg, gillade dom faktiskt! Får se om de kanske kan bli användbara till sommaren.

ljusglimtar

but don't turn out the light, this time


Just nu leker jag bara. Hela eftermiddagen, varit ute och provat olika kamerainställningar i solnedgången, blev några fina ute på sjön. Har tänt två ljus i mitt fönster, där jag sitter nu. Åh jag njuter! Att det kan bli så härligt med två fjuttiga värmeljus. Nu kommer min finaste v också, iväg mot träningen, älskade träning, älskade v ♥

perfect is a 4 letter word


Inspirerad av weheartit (där jag lånat bilderna ovan!) och min nya inspirations kategori ska jag nu göra ett ryck av lite nytta i några minuter för att sedan gå ut i det härlia vädret med min favoritkamera. Det ska nog bli bra det här, medan solen går ner. Resultat senare, för den som skulle råka titta in. ")

When it's whisper in the dark, and i'm not ready for cross the street tonight, so don't don't don't give me your heart.
Ron Pope - 4 letter word

till jeansshortsen i sommarvärmen



Den här riktigt fina koftan hittade jag på en affär som jag så gott som aldrig hittar något på annars, tyckte den var riktigt fin! Passar ju utmärkt till sommarens alla vita blusar eller jeansshortsen. Och sand mellan tårna, 25 grader varmt i sjön och brunare ben för varje dag. Oj... Sommaren känns väldigt långt borta just nu, men den kom lite närmre med det här fransprydda plagget.

Njuter!

but just don't walk away



Jag har för mycket idéer och för stark vilja för att inte komma någonstans. Titta in på www.detaljer.blogg.se och hjälp mig på traven! Tack.

somewere lost in emptiness


Sprang min lilla runda medan snön föll, riktigt skönt ute nu, bara -7. Lite ny luft i lungorna, och ny kraft. När jag gjort mig i ordning ska jag åka till min fina vän Adam, blir nog filmtittande och en massa skratt. Perfekt innesittarväder, till kvällningen är det älskade hockeyträningen som gäller. Det här är en bra dag ♥

run every time


Gavin DeGraw - Run every time, senaste dagarna nötarlåt.

onsdagsmorgon

kvällstid


Har ett nytt favoritställe på mitt rum. Tidigare har jag haft en stor klump till tv på en bänk framför fönstret, tog bort den i fredags och nu är det ett perfekt ställe att sitta med datorn. När lillebror får nytt rum till våren kanske han tar bänken, men då funderar jag på någon fin fotölj, blev sugen på det när jag såg Spiderchicks fynd!

under produktion, mattaaa

detaljer från dalarna



Vill du ha nya krukor till vårens planteringar? Eller varför inte några vackra ljuslyktor att förgylla de, fortfarande, mörka kvällarna med? Ett vackert hjärta i rostfritt stål är lättplacerat och ger det där lilla extra till omgivningen. Underbara produkter till hög kvalité gjutna av finbetong till ett riktigt bra pris. Kika in på www.detaljer.blogg.se för att bli inspirerad, och framförallt, beställa just dina detaljer!

alla vi andra, vi är inte de enda



Arbetslös? Arbetssökande? Utanför systemet? Går du hemma om dagarna, söker förtvivlat jobb efter jobb, får nej efter nej och känner att det kommer aldrig vända? Känns det som att du är den enda värdelösa personen utan jobb? Det är inte sant, jag är också en sån där, en sån där annan, utan jobb, utan inkomst, utan utmaningar och utan socialt utbyte (i form av arbete). Usch och fy! Är det inte dags att göra nåt åt det? Kanske kan vi stötta varandra? Kanske kan vi dela med oss? Kanske kan vi faktiskt lära oss något.

i got problems that i can't hide, so many and it's turning on the inside out


Ännu en dag. Vad ska vi hitta på den här? Just det, ingen jävla ting. För det är allt jag för nu för tiden. Inte ett jävla dugg och nu har jag tröttnat ur helt och hållet. Fuckit. Söker några jobb och svär högt för mig själv, lugnar ner mig med gavin degraw på högsta volym. Tänker på min finaste v som säger att det kommer lösa sig, låt honom ha rätt, snälla.

jag vill också

Finaste v har motvilligt gått upp och gör sig i ordning för ännu en jobbdag. Jag ligger kvar och småsover, visst, det är skönt att sova längre. Men jag skulle så mycket hellre ha ett jobb att tvinga mig upp till, åh vad jag vill jobba!

Okommenterbart

Har jag märkt att inläggen som skrivs från telefonen blir. Inte för att det brukar ösa in kommentarer här, men i alla fall, det vore ju fint om det kunde gå att kommentera i alla fall.

SÅ-JÄVLA-GLAD

Efter att ha sett en fantastisk konsert, med fantastisk musik, fantastiska texter och en fantastisk artist, kan jag inte annat än vara lycklig!

Gavin DeGraw

18.30 är det insläpp, några står redan i kö, vi är incheckade och funderar på hur vi ska göra. Är så sjukt kallt ute men vill ju ändå inte hamna längst bak.. Vi går nog dit snart.

Jag älskar Gavins texter, musiken och jag kan så gott som alla låtar utantill. Kunde höra honom inifrån när vi gick förbi, tanken på att han är på andra sidan väggen och har soundcheck är rättså stor! Men så, ikväll ska jag och bror få se mannen och höra musiken som vi lyssnat allra mest på, allra längst.

nästa, stockholms central

Inte riktigt än men om en timme ungefär, vi sitter och fördriver tiden med våra underbara iphones, hur kan man ha uppfunnit en så bra telefon? På riktigt, jag är så nöjd! Lyssnar på en massa bra DeGraw låtar och njuter!

mot huvudstaden

Snart hoppar jag och brollan på tåget, en rejäl utflykt har vi haft planerad sen efter jul. Jag fick nämnligen en fantastisk julklapp! Jag + någon fick en natt på hotell och framförallt biljetter till älskade Gavin DeGraw!!! Är överlycklig (och trött som satan) men mest asglad.